Łepecki Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Mam takie pytanie, chciałbym miec stałe łącze a łobuzom z tpsa nie będę płacił,150zł to za drogo. Ale zastanawiam się bo w mojej okolicy jest równiez pare osób zainteresowanych stałką,Mieszkam w Warszawie więc pomyślałem sobie że postawienie serwera i zrobienie sieci mogłoby być dobrym rozwiazaniem.Czy mógłby mnie ktos poinformować gdzie mogę w ogóle dowiedzieć się czegoś naa ten temat,może ktoś wiem ile to w sumie kosztuje i jak wielka może byc sieć. Czekam na informacje i z góry dziękuję. nr gg:3828832 karolik10@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 http://www.google.pl/search?q=sieci+lan&ie...UTF-8&hl=pl&lr= koszty zaleza od topologii mediow przesylowych i rozleglosci sieci siec niema ograniczen mozesz nawet ogolnoswiatowa zrobic Internet 3 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Łepecki poszukaj 2 piętra wyżej w sprzęcie sieciowym . Masz tam opisane różne topologie siec lan , przykładowe ceny etc. Na pewno coś znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...