czara Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Z okazji konca sesji zabralem sie za stronke Klubu Kibica mojej ulubionej druzyny :) Oto i ona : http://willow.iie.uz.zgora.pl/~czaleski/pr...astal/index.php Nio i prosze o ocene wygladu strony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 "Silnik" stronki podoba mi sie... ale kolorystyka niebardzo... Nad grafkia moglbys troszke popracowac... wiesz... zawsze lepiej oglada sie taki serwis.... IMHO ogolnie spox... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 no grafika niedlugo bedzie poprawiona :) musze tylko poprosic o to brata bo on wiecej siedzi w tym ;) Ja tam potrafie zrobic bardzo malo w programach graficznych ;) A co do kolorow to sie zastanawiam na jakie zmienic ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 no grafika niedlugo bedzie poprawiona :) musze tylko poprosic o to brata bo on wiecej siedzi w tym ;) Ja tam potrafie zrobic bardzo malo w programach graficznych ;) A co do kolorow to sie zastanawiam na jakie zmienic ... Jakies nie gryzace sie z soba... majace swoj kolor.. ale lagodne... Taka moja rada... JA wlasnie lubie takie odcienie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 Stronka całkiem spoko, jedynie coś kolory się ze sobą gryzą ten zółty na niebieskim tle to nie za bardzo. Kolor samych linków zmień na biały. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 18 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2004 nie bardzo bo bialy jest tekst :/ chyba ze tylko kolor w menu zmienie na bialy kurde nie mam pomysl jak zmienic te kolory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...