Younes Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Wiecie kto wygrał Ryzykantów III ? bo nie oglądałem finału :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ten koleś :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younes Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Jaka różnica głosów, szkoda powinna ta stara wygrać. Taki wiek i dawała rade :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 to juz sa ryzykanci 3 ? :lol: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younes Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Hehe no i myśle, że będą IV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Co to ryzykanci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ma ktoś dżem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ma ktoś dżem? No właśnie ma ktoś dżem, bo właśnie w nocnym chlebek kupiłem i calkiem siwiezy a dzemu niemam :?: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tawariszcz_gonciarsky Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 hola hola! ryzykanci, to łos ten mówi z VanDamme'm, Rourke'm i Rodman'em, si? w 1. odpadł Rourke (zresztą jako czarny czarakter takie miał zadanie, więc nie ma się co dziwić =) w 2. (pomimo, iż nie dzięki bobu widziałem) musiał kipnąć któś z posostałej dwójcy, zatem z kim miał niby grać de last łan, skoro sam się ostał??? LOL :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...