Bananowy Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Mam plyte gigabyta k7 triton(na nforce) fsb:400, agp 8x, jakis tam sound... na cd ze sterami, przy usb 2.0 jest napisane ze aby te zadzialaly trzeba najpierw zainstalowac windows serwis patcha 1. A do tego trzeba miec orginalnego windowsa:( czy mozna to jakos obejsc?? orginalna windoza kosztuje wiecej niz ta plyta:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Mozna, ale opisywanie tego na forum jest niezgodne z regulaminem. Pisz na PM. Z tego co sie orientuje, jezeli masz WinXPSP1 to nie musisz instalowac sterownikow USB2 Sterowniki dajesz dla systemu bez SP1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacAAA Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 sciagnij sp1 ze strony microsoft, jak nie pojdzie to zmien klucz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowy Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 moge sciagnac plik ze strony(juz go mam), nie chce sie jednak zainstalowac:/ PM?? what is it?? jestem tu nowy:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bananowy Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 jeszcze jedna sprawa: temp na cpu... zaraz po starcie(na orginalniej magistrali) mam 40C!! to troche dziwne, bo po przestawieniu magistrali na 200( z 166) i paru 3dmarkach temp dochodzi do 60, czy to moze byc wina 'termometru' na plycie? czy bartony maja takie temperatury pracy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Miałem podobny problem z driverami do USB2.0, gdy je chciałem zainstalować, to wyskakiwał komunikat "please connect to ..windowsupdate...". Ściągnąłem jakieś starsze sterowniki, które nie upominały się o update windowsa, jedynie przy instalacji wyskakiwały po kolei komunikaty o braku plików systemowych, pliki te skopiowałem z innego komputera z tym samym windowsem(xp pro) i też z chipsetem VIA i teraz działa. Później zainstalowałem SP1a, zrobiłem update windowsa i nadal nie mogę zainstalować tych nowszych sterowników, nadal "please connect to ...windowsupdate...", więc muszę pozostać przy metodzie kombinowanej. Ty masz jednak inny chipset płyty, więc może u ciebie pomoże ten Service Pack. Albo zainstaluj sobie Win 2000, na nim nie miałem z driverami do USB problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kl-damian Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 moj komputer>wlasciwosci>sprzet>menedzer urzadzen>cos tam usb kliknij w to 2x i daj zainstaluj ponownie sterowniki i daj sciezke na cd rom powinno byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 na moim asrocku tez wyskakuje komunikat ze na xp stery sa w service packu, ale ich tam nie ma. trzeba dopiero jakas poprawke sciagac z windows update. ale pomimo tego komunikatu ze masz isntalowac sp to i tak na plytce powinny byc te sterowniki schowane w jakims katalogu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...