makak Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Czy ktos moglby mi powiedziec jak mam nadpalac plyty a programie nero wersja 5.0 .... plyty ktore kupuje posiadaja napis 700-730 mb a moge je jedynie nagrywac do 701 ! a wiekszosc filmow jest w przedziale 700-730....poradzcie mi.... podobno nie kazda nagrywarka posiada funkcje nadpalania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 włącz w opcjach overburning Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 w opcjach ( plik opcje zaawansowane ) nastawiasz w włącz overburning i nastaw 99 minut. I wtedy możesz nadpalać. Tylko nie przesadź :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Jak jush ustawisz Overburning w opcjach to musisz nagrywac w trybie Disc At Once. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makak Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 dobra dzieki ...mam nadzieje ze nic sie nie spali....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Ile maksymalnie udało się Wam nadpalić płytkę DVD 4,36 (4,7) GB? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość D@wid523 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Dvd Verebatim do 4808 mb i to je rekord, taka jakś fajna seria się trafiła bo z tej samej szpuli nagrywałem po 4500 mb a z innych to już normalnie, szkoda że miałem ich tylko 10....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...