mlody009 Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 czesc Zamierzam w najbliższym czasie kupić odtwarzacz CD/mp3. Średnio się na tym znam, dlatego zwracam się z prośbą o pomoc w wyborze. Cena tak jak w temacie, czyli do ok.500zl. Ważne jest żeby miał cienki profil, żeby był płaski. Przeglądnąłem trochę allegro i zastanawiam się nad tymi dwoma: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20543317 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20652508 Co do Panasonica to firmę w miarę znam i wiem, że jest dobra, ale Exonion nic mi nie mówi. A może jeszcze coś innego?? Proszę o jakieś podpowiedzi. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Poczytaj uwaznie ten Panasonic to z wystawy (ryski na obudowie), ten Exonion (firma to Havin - Exonion to chyba model) mnie sie wydaje lepszą ofertą nawet w stosunku do takiego nowego Panasonica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Tu znajdziesz liste odtwarzaczy cd/mp3 z opisami Ja osobiscie bym Ci polecal iMP-400 SlimX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody009 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Ja osobiscie bym Ci polecal iMP-400 SlimX Fakt, ze ten odtwarzacz powalil mnie na kolana;), ale cena niestey tez. Najtanie jak udalo mi sie znalezc w necie to 800zl. Jest jeszcze na allegro, ale aukcja nadal trwa wiec nie wiem jaka bedzie cena koncowa. Mam do Ciebie pytanie, czy mozna dostac go gdzies taniej?? Prosze o podanie mi jakis stron itp. Chyba, ze obecnie poprostu nigdzie taniej go nie dostane, wiec bede musial kupic cos innego(tanszego). Dzieki za podpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...