pci Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Co myślicie nad zastosowaniem do WC chlodnicy od loduwki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Bylo juz tyle razy walkowane :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Nie wiem czy zauważyłeś,ale na samej górze jest temat o chłodzeniu freonem Przeczytaj 91 stron i będziesz wiedział :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Nie spotkałem, mugłbyć podać linka, albo napisać swoje zdanie na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 zawsze pewnie lepsza bedzie od kilometrow rurek z cpc, ale tak na powaznie to sie nie nadaje. np ze wzgledu na male fi, mierna powierzchnie, kilometry rurek=opor itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 pci - jesli masz na mysli skraplacz to najpierw musisz sobie odpowiedziec, czy srednica wewnetrzna rurek oraz ilosc kolanek nie bedzie zabojcza dla pompki. Zauwaz , ze chlodniczki DISCO (mate , discotech , bloki.pl) sa wlasnie odpowiednio zbudowanymi chlodnicami od klimy. Jesli chodzi ci o 'to czarne za lodowka' to zapomnij ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Właśnie o to czarne mi chodzi. I mam zamjar pompke ok100l/h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 wydajnosc bedzie do [gluteus maximus], o ile w ogole bedzie bo przy tak malym fi wew to nie wiadomo czy pompka w ogole wode przepcha. Jakbys polaczyl rownolegle z 10 takich skraplaczy z mocna pompka to moze by cos bylo z tego, ale....... to i tak jest zly pomysl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Jakbyś wpisał w wyszukiwarce "lodówka" czy "lodówki", zamiast "loduwka" to pewnie byś coś znalazł ;) MSPANC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...