Skocz do zawartości
bj

asus a7v-333 raid czy abit kx7 333 raid pod athlona 1700

Rekomendowane odpowiedzi

na razie nie wiadomo w koncu jak bedzie z obsluga ddr400, ma tez wyjsc nforce2 spp, i jakis sis, ja czekam i dlatego nie rzucilem sie na kt333, ale jesli juz chcesz koniecznie to kup plyte z mostkiem poludniowym vt8235 a nie 8233, sprawdz to przed zakupem, jesli interesuje cie dlaczego ten mostek, skorzystaj z wyszukiwarki forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na razie nie wiadomo w koncu jak bedzie z obsluga ddr400, ma tez wyjsc nforce2 spp, i jakis sis, ja czekam i dlatego nie rzucilem sie na kt333, ale jesli juz chcesz koniecznie to kup plyte z mostkiem poludniowym vt8235 a nie 8233, sprawdz to przed zakupem, jesli interesuje cie dlaczego ten mostek, skorzystaj z wyszukiwarki forum

O co chodzi z tym mostkiem południowym? Szukałem, ale nic nie znalazłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O co chodzi z tym mostkiem południowym? Szukałem, ale nic nie znalazłem.

po prostu mostek 8233a ma prędkosc 266mb/s natomiast 8235 bedzie miał komunikację między chipsetami na poziomie 533 MB/s- ale bedzie miał- kiedy nie wiadomo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...