bj Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 pomozcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Abit wg mnie. Na Asusy A7V333 niektórzy coś narzekają, mówi się też o jakiejś wadliwej partii tych płyt, która przedostała się na rynek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 mi tesh sie wydaje, ze abit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 szczerze??!!!!! to ani jedno ani drugie (asus sypie się strasznie) polecam Gigabyte 7VRXP - to jedna z najlepszych mobo pod amd oraz MSI KT3 Ultra aru taniej niz asus i znacznie lepiej!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ASUSY SIĘ WALĄ JAK DOMY W CZECZENII!!!KUP SOBIE LEPIEJ SOLTSHITA CZY TAM SLTEKA;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAZIK STASZEWSKI Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 JEDNAK Z RAIDEM? "TY SIE ZASTANÓW DO KOGO TY DZWONISZ!!" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bj Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 a moze cos zupelni innego dobre te gigabyte???????/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 gigabyte 7vrxp jest ok, na zachodzie sporo ludzi co robi oc go ma, moze tez byc epox 8k3a+ rev 1.1, a nie lepei jpoczekac co bedzie z kt 400 i jego kolegami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bj Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 a co jest na razie z nimi bo ja sie nie orientuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 na razie nie wiadomo w koncu jak bedzie z obsluga ddr400, ma tez wyjsc nforce2 spp, i jakis sis, ja czekam i dlatego nie rzucilem sie na kt333, ale jesli juz chcesz koniecznie to kup plyte z mostkiem poludniowym vt8235 a nie 8233, sprawdz to przed zakupem, jesli interesuje cie dlaczego ten mostek, skorzystaj z wyszukiwarki forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jesli juz to bralbym abita!!!!ale mysle ze dokonales zlego wyboru na twoim miejscu za ta kase kupilbym Epoxa 8k3a+!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 na razie nie wiadomo w koncu jak bedzie z obsluga ddr400, ma tez wyjsc nforce2 spp, i jakis sis, ja czekam i dlatego nie rzucilem sie na kt333, ale jesli juz chcesz koniecznie to kup plyte z mostkiem poludniowym vt8235 a nie 8233, sprawdz to przed zakupem, jesli interesuje cie dlaczego ten mostek, skorzystaj z wyszukiwarki forum O co chodzi z tym mostkiem południowym? Szukałem, ale nic nie znalazłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 na razie nie wiadomo w koncu jak bedzie z obsluga ddr400, ma tez wyjsc nforce2 spp, i jakis sis, ja czekam i dlatego nie rzucilem sie na kt333, ale jesli juz chcesz koniecznie to kup plyte z mostkiem poludniowym vt8235 a nie 8233, sprawdz to przed zakupem, jesli interesuje cie dlaczego ten mostek, skorzystaj z wyszukiwarki forum O co chodzi z tym mostkiem południowym? Szukałem, ale nic nie znalazłem. po prostu mostek 8233a ma prędkosc 266mb/s natomiast 8235 bedzie miał komunikację między chipsetami na poziomie 533 MB/s- ale bedzie miał- kiedy nie wiadomo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Już znalazłem ale dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...