frankenstein Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 witam wszystkich mam pytanie program ktory uruchamia sie w XP ma domyslnie priorytet normalny. czy da sie zrobic tak aby mial, powiedzmy "ponizej normalnego" domyslam sie ze trzeba utworzyc skrot i tam umiescic jakis parametr tylko jaki? probowalem high i -high nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Nie wiem, czy mozna to zrobic w ten sposob, ale napewno w Menedzeze zadan Windows - Procesy - Ustaw priotytet ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frankenstein Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 juz sobie poradzilem chodzilo mi o to zeby przy KAZDYM uruchomieniu systemu ten program mial juz odpowiedni priorytet okazalo sie ze trzeba skorzystac z funkcji start /priorytet nazwa_programu teraz wszytko ladnie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 właśnie dziś trafilem na ten artykuł: ThreadMaster, czyli jak rozdzielić %-owy czas procesora na różne programy http://xp.net.pl/art/threadmaster.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...