Matilde Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Od jakiegoś czasu obserwuję dziwny objaw, mianowicie jak przy załączonym kompie zgaszę monitor to potem nie mogę go zapalić przyciskiem POWER(tzn.zielona dioda miga ale mam czarny ekran, wogole nie pokazuje sie Windows) -muszę resterować kompa ażeby na monitorze odpalił sie Windows ??? Trochę mnie dziwi ta cała sytuacja bo nie wiem czy przypadkiem nie szukać przyczyny w karcie graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Mialem podobna sytuacje w starym kompie. Monitor tez byl stary, i jak system wylaczal monitor, to juz nie mozna bylo nic zrobic. Zastanawialem sie, czy to nie problem zwiazany z zarzadzaniem energia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Od jakiegoś czasu obserwuję dziwny objaw, mianowicie jak przy załączonym kompie zgaszę monitor to potem nie mogę go zapalić przyciskiem POWER(tzn.zielona dioda miga ale mam czarny ekran, wogole nie pokazuje sie Windows) -muszę resterować kompa ażeby na monitorze odpalił sie Windows ??? Trochę mnie dziwi ta cała sytuacja bo nie wiem czy przypadkiem nie szukać przyczyny w karcie graficznej? Jeśli chodzi o to że windows wygasza monitor i puzniej nie można z powrotem go właczyć , to wina windowsa . miałem tak w domu i pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Raczej nie będzie to winą Windowsa bo teraz to juz średnio co godzinę monitor się wyłancza i muszę odczekać ok. 5 min. aż w monitorze usłyszę takie krótkie "pyk" i wtedy mogę go na nowo załączyć. Myślę, że to będzie coś związane z napięciem? Nie uważacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 może poprostu zasilacz układów odchylania... dosyć często wygląda to tak jak opisujesz (+ew przygasanie podczas pracy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matilde Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Być może? Bardzo często mam tak, że jak załącze monitor to obraz jest bardzo powykrzywiany i muszę go od nowa ustawiać,etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...