TMiN Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Zasuwa że aż miło :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 No tak, dziwne żeby o 1:00 w nocy forum było zapchane jak ok 22giej, albo coś koło tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 w nocy forum chodzi calkiem znosnie, ale jest to tylko i wylacznie zasluga maleje, a moze lepsze bedzie okreslenie mniejszej ilosci userow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 w nocy forum chodzi calkiem znosnie, ale jest to tylko i wylacznie zasluga maleje, a moze lepsze bedzie okreslenie mniejszej ilosci userow.Wiemy o tym :( Jutro z rana nowy serwer ma stanąć u providera, więc przez noc marco mam nadzieje to przerzuci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 w nocy forum chodzi calkiem znosnie, ale jest to tylko i wylacznie zasluga maleje, a moze lepsze bedzie okreslenie mniejszej ilosci userow.Wiemy o tym :( Jutro z rana nowy serwer ma stanąć u providera, więc przez noc marco mam nadzieje to przerzuci.no mial byc juz wczoraj :| mam nadzieje ze jutro juz bedzie to jakos dzialalo :| bo dalej jest okropnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 e a u mnie smiga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 no mial byc juz wczoraj :| mam nadzieje ze jutro juz bedzie to jakos dzialalo :| bo dalej jest okropnie...Wyloz kase to będzie działało :) Barwkomp postawił już serwer, marco teraz siedzi i konfiguruje. Dzisiejsza / jutrzejsza noc i mam nadzieje będzie lepiej. Robimy co możemy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 faorum jakby przyspieszylo tylko na ile jest to zasluga godziny a na ile tego so sie dzialo w ciagu ostatnich 15-20 minut z forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 no mial byc juz wczoraj :| mam nadzieje ze jutro juz bedzie to jakos dzialalo :| bo dalej jest okropnie...Wyloz kase to będzie działało :) Barwkomp postawił już serwer, marco teraz siedzi i konfiguruje. Dzisiejsza / jutrzejsza noc i mam nadzieje będzie lepiej. Robimy co możemy :wink:ja mowilem zebysmy sie zlozyli na nowego serva wszyscy :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...