grzesiekf Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Jak wam się podoba: mniejsze zdjęcie: a tu większe żeby się jej dobrze przyjżeć: Nie pomyślałem że można zrobić myszę obitą skórą :P . Co o niej myślicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Wyglada ciekawie... Myszki Microsoftu sa bardzo dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Podoba i to bardzo :wink: Jaki to model :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Niedlugo bedzie klima, podgrzewanie i zestaw stereo. :lol: :lol: :lol: Jak by byla obita skora to bardzo dobrze by sie ja trzymalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 no ladnie to teraz Microsoft lapie myszy w swoich biurach i wpycha zasuszone klientom ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Jak wam się podoba: mniejsze zdjęcie: <pictures cutted> Nie pomyślałem że można zrobić myszę obitą skórą :P . Co o niej myślicie?? kumpel ma taką myszkę - co prawda bez skórki - ale model ten sam (na bluetooth). Mycha jest rewelacyjna (zresztą jak prawie wszystkie opticale by MS) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 gdzie taka fajna skure mozna kupic okleje swojego a4tech'a 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Podoba i to bardzo :wink: Jaki to model :?:Model: Wireless IntelliMouse Explorer (a który z kolei to nie wiem) kumpel ma taką myszkę - co prawda bez skórki - ale model ten sam (na bluetooth). Mycha jest rewelacyjna (zresztą jak prawie wszystkie opticale by MS)Twój kumpel ma trochę inny model też jest to Wireless IntelliMouse Explorer ale ma bluetooth którego nie ma wcale ta myszka na zdjęciu. Różni się też delikatnie wyglądem (ta ze zdjęcia ma tekie wyżłobienia delikatne i scrolla trochę innego) po prostu wygląd troszkę ulepszony:) Pewnie niedługo wyjdzie wersja bluetooth+leather :). A tak poza tym to ten bluetooth to nieźle drogi kurde. Czy opłaca się wydawać tyle kasy za bluetooth'a jak można po prostu radiową taką samą kupić tyle że duuuużo tańszą? Zasięg jest większy?? hehe tylko kto będzie siedział 10m od komputera i używał z takiej odległości myszki heh. gdzie taka fajna skure mozna kupic okleje swojego a4tech'aJak narazie w polsce jej chyba nie ma. Ale w USA można ją sobie kupić. Na stronce microsoft'u jest adres gdzie to cudo można kupić. Tą ususzoną myszę :wink: można kupić np. w buy.com za 51,46$, kup sobie i zdaj relacje ze swoich wrażeń :P to może ja też się skuszę i wywalę swojego gryzonia (też mam a4tech'a). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Heh, mycha spoko, ale po temacie spodziewałem się większego cuda... białego gryzonia, oklejonego białym futrem z miśków polarnych, z przyciskami w oczach (dłubiemy...) i rolką w kształcie nosa... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Spoko myszka, ale już cena raczej spoko nie będzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Spoko myszka, ale już raczej spoko nie będzie :?O co ci chodzi?? "Spoko ale spoko nie będzie" :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Spoko myszka, ale już raczej spoko nie będzie :?O co ci chodzi?? "Spoko ale spoko nie będzie" :roll:Bardzo przepraszam zgubiłem jedną literkę :oops: Miałem napisać Spoko myszka, ale cena już raczej spoko nie będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 "cena" to słowo a nie literka... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 2002JSQ: Mógłbyś mnie nie łapać za słowa ??? Ja po wyjściu ze szkoły wyłanczam mózg na żeczy mało znaczące :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Są też takie myszki bez skurki (oskurowane żywcem) :P i są tańsze troche:) ale cena też pewnie kosmiczna. No ale za jakieś 2 lata sobie kupie taką:-) to ją wytestuję pożądnie. He za 2 lata........... :) chyba że mi odbije żeby wydać tyle kasy na myszkę to .... może jutro ;) A co do tej mychy jeszcze raz to fajne jest rozwiązanie z tą roklą, że na boki można ją przyciskać ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Mychacz jest wyczesany miałem go kupić ale zdecydowałem się na IE 4.0 i jestem z niej naprawdę zadowolony :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 2002JSQ: Mógłbyś mnie nie łapać za słowa ??? Ja po wyjściu ze szkoły wyłanczam mózg na żeczy mało znaczące :) Wyłączam ;]]]] A co do mychy to zastanawiam się jak jest z ergonomią, czy się przypadkiem łapa nie poci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 a jak myslisz czemu robia skorzane kierownice? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Tak, tylko, że na kierownicy zwykle zmienia się ułożenie rąk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 No też się nad tym zastanawiałem. I pewnie się będzie pocić, chociaż.... nie wiadomo. No ale jak np. są skórzane fotele w aucie i jedziesz w krótkich spodenkach to się pocisz! A z mychą to trzeba by było spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 MYszke tez sie ciagle "obraca" bo raczej ajk ja lapiesz grasz czy cokolwiek innego to rekoscisku chyba na niej nie dostajesz co ??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 No właśnie dostaję ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Mychacz jest wyczesany miałem go kupić ale zdecydowałem się na IE 4.0 i jestem z niej naprawdę zadowolony :) . to jest ie 4.0 w wersji wireless ;] z troche "skorzanym" obiciem sam mam ie 3.0 i jest swetna :] polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Ogólnie i tak pewnie kupię logitecha mx 700. Jak na razie mam mouse man+ i jest genialny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 FUJJJJ - patrze okiem gracza CS :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 CS - fuuuuuuj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Bardzo fajny gryzoń , na pewno lepszy od tego Ja aktualnie mam A4Tech SWOP-3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...