Skocz do zawartości
grzesiekf

Podoba się wam ta mysz ? Wygląda jak żywa :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wam się podoba:

mniejsze zdjęcie:

<pictures cutted>

Nie pomyślałem że można zrobić myszę obitą skórą :P . Co o niej myślicie??

kumpel ma taką myszkę - co prawda bez skórki - ale model ten sam (na bluetooth). Mycha jest rewelacyjna (zresztą jak prawie wszystkie opticale by MS)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba i to bardzo  :wink: Jaki to model :?:

Model: Wireless IntelliMouse Explorer (a który z kolei to nie wiem)

kumpel ma taką myszkę - co prawda bez skórki - ale model ten sam (na bluetooth). Mycha jest rewelacyjna (zresztą jak prawie wszystkie opticale by MS)

Twój kumpel ma trochę inny model też jest to Wireless IntelliMouse Explorer ale ma bluetooth którego nie ma wcale ta myszka na zdjęciu. Różni się też delikatnie wyglądem (ta ze zdjęcia ma tekie wyżłobienia delikatne i scrolla trochę innego) po prostu wygląd troszkę ulepszony:) Pewnie niedługo wyjdzie wersja bluetooth+leather :). A tak poza tym to ten bluetooth to nieźle drogi kurde. Czy opłaca się wydawać tyle kasy za bluetooth'a jak można po prostu radiową taką samą kupić tyle że duuuużo tańszą? Zasięg jest większy?? hehe tylko kto będzie siedział 10m od komputera i używał z takiej odległości myszki heh.

gdzie taka fajna skure mozna kupic okleje swojego a4tech'a

Jak narazie w polsce jej chyba nie ma. Ale w USA można ją sobie kupić. Na stronce microsoft'u jest adres gdzie to cudo można kupić. Tą ususzoną myszę :wink: można kupić np. w buy.com za 51,46$, kup sobie i zdaj relacje ze swoich wrażeń :P to może ja też się skuszę i wywalę swojego gryzonia (też mam a4tech'a).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spoko myszka, ale już raczej spoko nie będzie :?

O co ci chodzi?? "Spoko ale spoko nie będzie" :roll:
Bardzo przepraszam zgubiłem jedną literkę :oops: Miałem napisać
Spoko myszka, ale cena już raczej spoko nie będzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są też takie myszki bez skurki (oskurowane żywcem) :P i są tańsze troche:) ale cena też pewnie kosmiczna. No ale za jakieś 2 lata sobie kupie taką:-) to ją wytestuję pożądnie. He za 2 lata........... :) chyba że mi odbije żeby wydać tyle kasy na myszkę to .... może jutro ;)

A co do tej mychy jeszcze raz to fajne jest rozwiązanie z tą roklą, że na boki można ją przyciskać !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2002JSQ:

Mógłbyś mnie nie łapać za słowa ???

Ja po wyjściu ze szkoły wyłanczam mózg na żeczy mało znaczące :)

Wyłączam ;]]]]

A co do mychy to zastanawiam się jak jest z ergonomią, czy się przypadkiem łapa nie poci?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi