Vegan Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Znalazłem coś takiego : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21099502 Warto kupić?? ... jak tak to zostawcie mi choć jedną sztuke hehehe ;-) Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 hmmmm nie jest droga biorac pod uwage ze AIW 9800se od herca jest tylko 200pln tansze. ja zostawie Tobie nawet wszystkie, bo nie mam zaplanowanego zakupu grafy w cigu najblizszych 6 mcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Nie chce zakładac nowego tematu wiec sie dołącze, czy warto kupic Herca AIW9800SE biorąc pod uwage to ze jest tańszy a posiada taktowanie zgodne z Pro no i 256Bit magistrale pamięci. Moge mieć go ze stanów po cenie mniejszej niż u nas (wiadomo) w planach oczywiscie mod na 8potoków, ale jak by nie wypaliło to czy warto dołożyć te 200zł ?? planuje oczywiscie hardcore OC i troche zabawy w nowych grach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Hm ... cena spadła do 1400zł ... ktoś sie wypowie ?? HIS - to dobra firma ?? nie rozleci mi sie to po roku ?? MIchał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d_3vil Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 HIS jest dobry jak kazda inna firma ze sredniego segmentu - nie jest to moze herc ale maja ciekawe pomysly czasem, np. seria 9800np/pro ice-q z arctic vga silencerem (ktora posiadam :twisted: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...