Mr_Gizmo Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 mam wersję azureusa 2.1.0.4 - podobno najnowszą :) powiedzcie mi dlaczego czasem przy wyłączaniu azureusa zawiesza mi system :) normalnie moge sciagać nawet kilkanaście plików na raz ale w momencie wyłączania programu potrafi mi się on zwiesić :) poza tym wyskakuje mi co jakiś czas takie okienko gdzie można wybierać różne opcje między innnymi mozliwośc wpłaty np.5$ na konto twórców azureusa :) czy to jest konieczne do poprawnego działania programu? nawet jakbym chciał im coś wpłacic to czasem nie będzie tak, ze opłata za wpłate na konto byłaby większa niż te marne 5$? czasami jest tak ze sciagne czegoś jakiś procent, dajmy na to raz 30 a innym rzem 99 i nagle transfer zamiera :) nie dziwiłbym się jakby nikt nie mógł sciągać ale np. kolega z miasta obok ciągnie plik a ja nie mogę/ czemu tak się dzieje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2004 1 ) to nie azorek sie wiesza tylko Java sie wylacza , a jezeli sciagasz duzo plikow to java dluuugo sie wylacza i tyle 2) oplata jest dobrowolna i wynosci 5 , albo wiecej nie pamietam , ale jest dobrowolna 3) do zasysasz cos od czlowieka ktory sie dzieli nie tylko z toba ale i z innymi pijawkami ... wiec troche cierpliwosci i tyle I pamietaj aby sie dzielic tym co masz , i aby twoje raito bylo przynajmniej rowne 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmo Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 1 ) to nie azorek sie wiesza tylko Java sie wylacza , a jezeli sciagasz duzo plikow to java dluuugo sie wylacza i tyle 2) oplata jest dobrowolna i wynosci 5 , albo wiecej nie pamietam , ale jest dobrowolna 3) do zasysasz cos od czlowieka ktory sie dzieli nie tylko z toba ale i z innymi pijawkami ... wiec troche cierpliwosci i tyle I pamietaj aby sie dzielic tym co masz , i aby twoje raito bylo przynajmniej rowne 1 ad 3 ) ale jak to trwa nawet i dwa tygodnie i nie chce mi siesciagać nic powyzej np. 97,8% już sciagniętych to to potrafi byćwkurzające :) a co do ratio to dbam, zeby nigdy nie spadało ponizej 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 jest nowiutki azureus (2.2.0.0) moze zapsokoi wasze potrzeby :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...