Skocz do zawartości
Pietia(lania)

Azureus- i jego dziwne zachowanie

Rekomendowane odpowiedzi

mam wersję azureusa 2.1.0.4 - podobno najnowszą :)

powiedzcie mi dlaczego czasem przy wyłączaniu azureusa zawiesza mi system :) normalnie moge sciagać nawet kilkanaście plików na raz ale w momencie wyłączania programu potrafi mi się on zwiesić :)

poza tym wyskakuje mi co jakiś czas takie okienko gdzie można wybierać różne opcje między innnymi mozliwośc wpłaty np.5$ na konto twórców azureusa :) czy to jest konieczne do poprawnego działania programu? nawet jakbym chciał im coś wpłacic to czasem nie będzie tak, ze opłata za wpłate na konto byłaby większa niż te marne 5$?

czasami jest tak ze sciagne czegoś jakiś procent, dajmy na to raz 30 a innym rzem 99 i nagle transfer zamiera :) nie dziwiłbym się jakby nikt nie mógł sciągać ale np. kolega z miasta obok ciągnie plik a ja nie mogę/ czemu tak się dzieje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 ) to nie azorek sie wiesza tylko Java sie wylacza , a jezeli sciagasz duzo plikow to java dluuugo sie wylacza i tyle

2) oplata jest dobrowolna i wynosci 5 , albo wiecej nie pamietam , ale jest dobrowolna

3) do zasysasz cos od czlowieka ktory sie dzieli nie tylko z toba ale i z innymi pijawkami ... wiec troche cierpliwosci i tyle

I pamietaj aby sie dzielic tym co masz , i aby twoje raito bylo przynajmniej rowne 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 ) to nie azorek sie wiesza tylko Java sie wylacza , a jezeli sciagasz duzo plikow to java dluuugo sie wylacza i tyle

2) oplata jest dobrowolna i wynosci 5 , albo wiecej nie pamietam , ale jest dobrowolna

3) do zasysasz cos od czlowieka ktory sie dzieli nie tylko z toba ale i z innymi pijawkami ... wiec troche cierpliwosci i tyle

I pamietaj aby sie dzielic tym co masz , i aby twoje raito bylo przynajmniej rowne 1

ad 3 ) ale jak to trwa nawet i dwa tygodnie i nie chce mi siesciagać nic powyzej np. 97,8% już sciagniętych to to potrafi byćwkurzające :)

a co do ratio to dbam, zeby nigdy nie spadało ponizej 2 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi