Mr.K4Z!U Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Panowie i Panie mam pytanie czemu jak nagrywam płytki a Windowsie XP przez jego systemowy program <chyba media player> i przez pomyłke nagram plik o nazwie jaka jest juz na płytce to pozostałe pliki sa jakby szyfrowane nie ma ich na płytce system ich nie widzi nie są ukryte ale jeżeli nagram ponownie plik o nazwie jaka była na płytce i będzie to znazwa jednego z tych pliko zaszywrowanych to pliki sie odszyfrowują a te o zduplikowaniej nazwie zostaja utracone a płytka jest zamykana automatycznie. Oczywiście mówie o płytce Cd-Rw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=SeReWkA= Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Zmień program , znikną problemy, po co sie meczyć! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.K4Z!U Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 poprostu nie chce mi sie uczyc rodziców pracy na NERO czy Creatorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 poprostu nie chce mi sie uczyc rodziców pracy na NERO czy CreatorzePokaż rodzicom Nero Express. Tam praktycznie nie ma się czego uczyć, tak proste jest to w obsłudze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ten wbudowany system nagrywania w WinXP jest troche beznadziejny. Poza tym same Nero nie jest az tak mocno skomplikowane - czas sie przerzucic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...