Skocz do zawartości
Tonic

Gramy w ping ponga :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ogolnie gierki bardzo fajne ale juz stare :)

A ten ping-pong moglby byc trudniejszy :? , najlepiej jak sie z komputerem wchodzi na szybka wymiane pileczki :), lub jak sie go rzuca po rogach, raz w jedna raz w druga i ... komp rozlozony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie gierki bardzo fajne ale juz stare :)

A ten ping-pong moglby byc trudniejszy  :? , najlepiej jak sie z komputerem wchodzi na szybka wymiane pileczki :), lub jak sie go rzuca po rogach, raz w jedna raz w druga i ... komp rozlozony :)

Najbardziej mi brakuje w tej grze opcji multiplayer :( Inaczej to byśmy

naparzali się jak nie wiem co ;]

EDIT : pokonałem trzech graczy - sumaryczny wynik to 72, kto mnie pobije? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pokonałem trzech graczy - sumaryczny wynik to 72, kto mnie pobije? ;)

:P slabo, moj wynik tylko 128 :(, z 3cim kolesiem niespodziewanie przegralem pierwszego seta :(, ale za to 3 set dostal 11:0 :lol:

zaraz dobije wszystkich do 0 zobaczymy ile max pkt da sie wyciagnac :). No i szkoda tego multiplayera, bysy sobie zawody zrobili :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Okey Panowie-ping-pongisci :D

Wszystkich obcykalem 11:0, jedynie Ben urwal mi 1 pkt :/ i juz dalej nie chce mi sie go meczyc 8) pkt 178, tak wiec jak ktos rozwali wszystkich do 0 to max jest 180 :) . Gierka wyczesana, szkoda ze nie mamy pelnej wersji do multi :?

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi