turtle79 Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Witam! Mam problem (a kto ich nie ma) i nie wiem, czy to nie wina sterów czy DX. Stery mam oryginalne, dostarczone na CD razem z kartą i kiedy zainstalowałem DX 9.0b, w niektórych grach (ST:Knights of the Old Republic, Homeworld 2, Tron 2.0), kiedy postacie wypowiadają jakieś kwestie dzwięk zwalnia i zaczyna trzeszczeć lub nie słychać żadnych dialogów. O co chodzi?? HELP!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 A jak odtwarzanie filmow w BestPlayerze? U mnie nie dalo sie ogladac - po 20 sekundach film zaczynal klatkowac, dzwiek "digitalizowac" i trzeszczec. Oczywiscie mowie tu o Win98SE. Na XP problemy zginely... Teraz mam Audigy i to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 jezeli na chipsecie VIA to jest duze prawdopodobienstwo, ze problem zostanie rozwiazany po zainstalowaniu pakietu ViA 4in1 ALe sprobuj zmniejszyc przyspieszenie sprzetowe dla dzwieku na standardowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Mam XP-filmy odtwarza bez problemu. Co do ustawienia przyspieszenia na standardowe to już to kiedyś zrobiłem-trochę pomaga,ale nie do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtle79 Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Aha-tak,płyta jest na VIA,mam świeże stery i nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 no to sprobuj jeszcze w biosie PCI delay transaction wylaczyc sprobuj sciagnac VIA PCI LATENCY PATCH w ostatecznosci zmien slot PCI mozesz tez wylaczyc ACPI (ale bedziesz musial przedinstalowac system) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Sciagnij najnowesze stery ze strony Creativa ( bo masz pewnie troche starawe ) , ewentualnie Kxy / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...