Jelen Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Cze! Szukałem na forum ale nie znalazłem tzn. jest jeden topic ale on nic nie mówi i nie pomaga... Mianowicie mam Live 5.1 i kxdrivers 3534full version. I mam problem z mikrofonem! po podpięciu nie działa :/ gdy ustawiam go w kx manager to udaje mi sie go uruchomić tak że gadam przez głośniki ,ale niestety nagrywanie w rejestratorze lub rozmowa przez TS2 nie działa :/. Wie ktoś jak zrobić aby mikrofon działał? nie chce wracać do starych sterów :(. Porady z tąd : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=576...ght=kx+mikrofon nic nie dają :/. Pomóżcie Kamraty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Prosta sprawa otworz Kx mixer Zakladka wejscia wyjscia - Ac97 odblokuj i poglos na 0. Zakladka nagrywanie - Ac97 odblokuj i poglos na 0 . Zakladka AC97 , i zamiast stereo mix ustawic Mikrofon. Pozatym wersji 3537 albo 3536 uzywaj , bo w niej poprawiono obsluge mikrofonu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 thx działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 xan Wysłany: 14 Lut, 2004 3:26 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- Prosta sprawa otworz Kx mixer Zakladka wejscia wyjscia - Ac97 odblokuj i poglos na 0. Zakladka nagrywanie - Ac97 odblokuj i poglos na 0 . Zakladka AC97 , i zamiast stereo mix ustawic Mikrofon. Pozatym wersji 3537 albo 3536 uzywaj , bo w niej poprawiono obsluge mikrofonu Robie tak jak napisales i dalej nie dziala ?? :( Mozna jakos dokladniej to wytlmaczyc. Udalo mi sie tylko ustawic tak ze z mikrofonu bylo slychac w glosnikach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Musi dzialac . A ty chcesz nagrywac to co mowisz ?? /. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Nie nie chce nagrywac ! Potrzebuje tylko do komunikacji...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 A jaki program ?? . Ogolnie zeby bylo slychac w programach twoj glos , a nie w glosnikach to musi byc w zakladce nagrywanie ac97 wlaczone . I skoro slychac w glosnikach jak mowisz , i zrobiles to co napisalem, to blad musi byc gdzies u ciebie . Albo program cos nie chce wsolpracowac , albo nie wiem :P / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...