Gość Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Tak jak obiecalem... skonczyla sie sesja (pozytywnie ;) ), wiec moge sie powoli zabrac za robienie nowych statsow. Poki co zaczalem juz zbierac dane (narazie tylko teamu - Tweak.pl, ale nie wykluczam mozliwosci robienia porownan miedzyteamowych ;) ), z ktorych beda one generowane, ale sukcesywnie zaczynam conieco robic. Problem w tym, ze nie mam za bardzo pomyslow na roznego rodzaju zestawienia. Napewno bedzie cos takiego jak teraz robi Snap w SetiTeam. Dodatkowo, z rzeczy, ktore teraz nasuwaja mi sie na jezyk, planuje jeszcze jakies zestawienie osob, ktore najbardziej przyczyniaja sie do punktow naszej druzyny i cos tam jeszcze o czym zapomnialem, a przed chwila myslalem o tym :). Tak wiec jak ktos ma pomysl na jakies ciekawe porownanie, niech popusci wodze fanatazji i napisze tutaj jak to widzi. Narazie chodzi mi tylko o przygotowanie listy, podzielenie tego na jakies kategorie. Co z tego co podacie zostanie zaimplementowane zalezy juz tylko i wylacznie ode mnie ;P ale staral sie bede uwzglednic wiekszosc (o ile bedzie ciekawa). Do dyspozycji macie wykresy kolowe, slupkowe, liniowe, slupkowo - liniowe (taki jak ten Tweak vs Barwkomp) i powierzchniowe (przyklady), bo do generowania takowych znalazlem calkiem przyjemne klasy, wiec zostaje mi tylko odpowiednie przyrzadzenie danych. Uprzedze pytania o to kiedy powstanie wersja, ktora juz bede mogl zaprezentowac publicznie. NIE WIEM... wszystko zalezy od tego ile czasu bede mogl na to poswiecic, ale poki co projekt ma u mnie sredni priorytet, wiec trzeba byc dobrej mysli ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 zrob na razie wersje podstawowa (czyli wykres kto ile przeliczyl); potem sie pomysli; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 no to mozesz juz powoli myslec, bo wszystko to co robi obecnie Twin juz mam :) mam jeszce troche pomyslow, ale nigdy ich nie za wiele.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Dzienny przyrost WU w teamie - ale na to już pewnie wpadłeś ;) Na koniec miesiąca można by porównać, który tydzien/dzień okazał się najowocniejszym, a w którym przerobiliśmy najmniej. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Dzienny przyrost WU w teamie - ale na to już pewnie wpadłeś ;)Oczywiscie.. to byl jeden z pierwszych pomyslow. Do tego bedzie jeszcze pewnie porownanie z dziennym przyrostem np. barwkompa ;) Na koniec miesiąca można by porównać, który tydzien/dzień okazał się najowocniejszym, a w którym przerobiliśmy najmniej. Zaden problem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Może przydałby się monitoring teamów przed i za nami. Ja widziałbym to tak: "obserwujemy" 5 zespołow przed i 3 za nami, jest dzienny przyrost WU, całkowity licznik unitów i przewidywany czas po którym przegonimy daną grupę lub sami zostaniemy przegonieni. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 Tez o tym myslalem, ale to troche pozniej, bo narazie nie mam jeszcze pobieranych danych o innych teamach. Poki co skupiam sie na wewnatrzgrupowych statystykach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Kiedy przewidywana premiera?? ;> Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 albo prapremiera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 Ostatnie pare dni mialem co innego na glowie, wiec odpuscilem statsy, ale juz do nich wracam ;) Nie wiem kiedy bedzie premiera, narazie jeszcze zbieram dane, zeby miec tak conajmniej z miesiaca (narazie mam z 11 dni ;]). Wtedy zobacze czy sie nic nie psuje przy wiekszej ilosci danych. Pozatym nie pokaze nic dopoki nie zrobie tego co mam narazie w glowie (to co Wy macie w glowach dorobi sie pozniej ;]). Jak bedzie brakowalo juz tylko kilku dni to dam info kiedy release :) a potem zostaje tylko codzienne odwiedzanie nforce.nl :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 o ile nic nie popsuje mi planow, premiera w przyszlym tygodniu ps. nadal czekam na propozycje zestawień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 oki doki ja proponuje fuxmen kontra spider i spider kontra aragorn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 tak ja tez chociaż żebysmy mogli rywalizować to musze coś pokołować jakiś kompów bo kurna nie wiem jak ci dogonie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...