Skocz do zawartości
krzypaw

Jaki monitor używany....

Rekomendowane odpowiedzi

...za jakieś 300-350 PLN?? no i skąd, z allegro??

qmpel złożył kompa za małą kase (za moją radą, bo chciał kupić używany P II 350 :roll: ) i zostało mu ok 300-350 na używaną 17-kę, no ale na monitorach to się znam raczej nie za bardzo, doradzćie co wybrać, na allegro wypatrzyłem takie cuda:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21122002

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21089528

Ale nie koniecznie te, tylko coś drogo na allegro, jak nówkę LG flatron F700B można kupić za 670

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaden z tych.Poszukaj ktoregos z flat i zeby mial 100mhz w 1024X768.

Ceny tamtych normalne, Ty chcialbys za darmoche chyba  :P

Nie za darmoche ale jak ktoś sprzedaje monitor 2-3 letni i chce za niego 450-500 a nowy podobny mozna kupić za niecałe 700 to chyba pomyłka :!:

A na co zwrócić uwage jak się kupuje monitor, ja mam u siebie ustwione 85 Hz odswieżanie i jest ok., patrzyłem na 100 i nie widać różnicy gołym okiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na co zwrócić uwage jak się kupuje monitor, ja mam u siebie ustwione 85 Hz odswieżanie i jest ok., patrzyłem na 100 i nie widać różnicy gołym okiem.

W takim razie ustaw u siebie 100hz, popracuj tydzien i popatrz na 85hz, wtedy zobaczysz roznice, DUZA roznice...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim razie ustaw u siebie 100hz, popracuj tydzien i popatrz na 85hz, wtedy zobaczysz roznice, DUZA roznice...

JUŻ USTAWIŁEM, specjalnie po to żeby sprawdzić czy naprawde jest taka różnica.

A jakieś propozycje co do monitora, czym kierować się przy kupnie używanego, jak sprawdzić czy nie jest on wypalony (tak to się chyba określa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi