Mimi Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Po zainstalowaniu jakiejś bzdury Win98SE nie "zamyka się" tylko pokazuje komunikat tereaz można bezpiecznie wyłączyć komputer..... Dalej czekam i nic tylko miga kursor co może być. Przeinstalowanie systemu, zainstalowanie patcha "zamykacz" nie pomogło może ktoś sapotkał się z takim problemem proszę o pomoc, Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Mam to samo - szkoda gadać :x Teraz muszę czekać jak grzyb z paluchem na power'ze aby zamknąć system. Najprostsze rozwiązanie to reinstalka ale mnie się to zupełnie nir widzi - za dużo softu zainstalowanego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 jak kcesz wylaczyc kompa to wcisnij power i po klopocie, nie bedzie po stracie zglaszal bledow, system nie widzi ze masz zasilacz atx i zachowuje sie jak at (nie wylacza sie tlko pokazuje komunikat mozesz teraz bezpiecznie wylaczyc komputer) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 a przedtem ci sie normalnie zamykal sam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma' Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja miałem ten sam problem po pdkręceniu procka. Zmniejszyłem FSB i zwolniłem ramy (clk3) i nainstalowałem system i jest ok :) . Potem znowu podkręciłem i jest cool :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Po zainstalowaniu jakiejś bzdury Win98SE nie "zamyka się" tylko pokazuje komunikat tereaz można bezpiecznie wyłączyć komputer..... Dalej czekam i nic tylko miga kursor co może być. Przeinstalowanie systemu, zainstalowanie patcha "zamykacz" nie pomogło może ktoś sapotkał się z takim problemem proszę o pomoc, Dziękuję spróbuj zainstalować zamykacza jeszcze raz jeśli to nie pomoże to zreinstaluj system jeśli to nie pomoże to albo wyłączaj z poweru ;) albo zainstaluj inną windę np.: ME Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...