Skocz do zawartości
sqbi

RADEK 9600pro 256 -ile powinien wycisnąć na AMD2500?pomocy!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chciałem kupic radeona 9700 128 ale nigdzie w sklepach w moich okolicach go nie ma. Myslałem o komputroniku ale jednak sie boje zeby nie był uszkodzony i jak cos sie zepsuje to zeby nie bylo zadnych problemów.

Zostaje mi RADEON 9600 pro 256. Dozo bedzie gorzej niz na 9700?

ILE POWINIENEM MIEC PUNKTÓW W 3DM01 i 03 NA AMD BARTON 2500, 2X256DDR333 KINS STON, WD120 8MB 7200, PŁYTA ASUS A7N8X DELUXE

KTO MA PODOBNY SPRZET NAPISZCIE MI ILE MACIE PKT. I JAK WAM DZIALAJA GIERKI NA MAXA DETALACH I Z AA itp.......

z góry dziekuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc ja mam radka 9600 pro od Herculesa w 3d marku 2003 mam 3800pkt i mój radek słabo sie podkreca :-( podciagnolem rdzen do 450 wyzej nie zabrardzo chce isc generalnie wszystko chodzi i nie mam z ta karta zadnych problemow gdyby tylko mozna było bardziej podkrecic

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ,proszę o pomoc info itp.

Na starym systemie XP ( poprzednio chulałw nim Radek 9000 )

Mój obecny Gigabyte Radeon 9600 Pro delikatnie podkręcony

460-650 uzyskuje dość niskie rezultaty ,było nie było procek porównywalny z AMD 3200+

3DMark 2001 SE - 13200pkt

3DMark 2003 build 340 - 3690pkt

Wszystko co pozostało w registrach po starym Radeonie 9000

wyczysciłem ,dodam że choć GPU/VPU prawie zimny

nie mogę go wyżej podkręcic :( ??? prawdopodobnie mój Epox coś nawala z napięciami ,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi