k a m e r e k Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 o t o - o n ...... alternatywny adres - nowy podklad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Gratuluje twórczości :wink: napewno się przyda Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Przeniesione tam gdzie powinno się znajdować :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 swietne!! naprawde dobra robota! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 gartuluje :) hehehe nie złe naprawdę :))) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 sorki jakos przeoczylem ten dzial dzieki za przeniesienie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 btw z ktorego adresu wlaczaliscie i jak wam sie to dlugo ladowalo tak z ciekawosci pytam (zwlaszcza dot tego alternatynwego) bo to demko ma az 403kB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 hehe fajne :D ja ladowalem z drugiego i jak wlaczylem stronke to nie bylo zadnego przycinania normalnie szlo... (DSL 512) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 spox to fajnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Edit- w 2 linku (alternatywny) nowy podklad jak komus piasek nei pasi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Fajne, będzie wzruszona :) Popraw tylko to na początku "W smutnym poranku ponurego dnia..." bo jakoś to nie po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 nie ot o w tym zwrocie chodzilo ale jak cie to uszczesliwi to zmienie to :P specjalny taki zabieg stylistyczny-neologizm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Przecież nie dla mnie to zrobiłeś i nie mnie masz uszęśliwiać. Po prostu nie grał mi ten zwrot i dlatego napisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 ale to rozowe tlo mnie zgniotlo i powalilo... a moze zrobisz jeszcze alternatywna wersje dla maniakow metalu?? czarne tlo, slayer w tle brzdeka... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 hehe to dla publiki - wieksze zainterwsowanie paszczu ;) - ten zwrot to nie konecznie mial grac gdyz lubie wtracac takie rozne jezykowe zakretasy ;) no ale zeby sie ludziom gralo z jezykiem potocznym... birdman no rozowe - a jakie ma byc? to jest walnieta tynka :) a nie happy tee friends for metal boys ;) inna wersja - no time - no chyba ze zasponsorujesz ;) zreszta jak chcesz ostrzejsza muze to zrobilem kiedys tak na szybcika - www.exnergy.prv.pl ere metalu mam za soba - teraz ostry rock i ostre techno ;) na przekor hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...