Skocz do zawartości
sqbi

RADEON 9700 128/256bit/8pot....... SIRIUS czy KOMPUTRONIK

Rekomendowane odpowiedzi

te z siriusa to te z komputronika:P mam tego z siriusa i z tyłu jest naklejka komputronika:PPP niezle sie usmiałem jak to zobaczyłem:)

:arrow: serio piszesz? jesli tak, to ladny lol :lol: nie ma to jak wspolpraca miedzysklepowa ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary tylko nie w komputroniku ! kupilem tego ati 9700 i odrazu była zwalona. poszla do nich i tak drógi tydzien czekam na reklamacje . A oni ch.j. Im sie nie spieszy .Pomimo że w przypadku gdy kupuje sie odrazu wadliwy towar to powinni wymienic na nowy odrazu. (zreszta tak mają u siebie na stronie.) NIGDY W KOMPUTRONIKU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stary  tylko nie w komputroniku !  kupilem tego ati 9700 i odrazu była zwalona. poszla do nich i tak drógi tydzien czekam na reklamacje . A oni ch.j. Im sie nie spieszy .Pomimo że w przypadku gdy kupuje sie odrazu wadliwy towar to powinni wymienic na nowy odrazu. (zreszta tak mają u siebie na stronie.)   NIGDY W KOMPUTRONIKU

:arrow: dwa tygodnie to nic... ja czekalem 3 miesiace, az naprawia grafe, ktora kupilem jako uszkodzona. karty nie naprawili, nowej nie dali, ale zwrocili kase. zawdzieczam to firmie z Wadowic ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to niezle ja juz czekam prawie miesiac na mojego r9700 z siriusa z nalepka komputronika hehe i kogo tu winic :lol: no ale mi sie zjebal po 3 tygodniach do tego czasu wsio bylo cud miod ale zeby tak od razu popsuty sprzedac :( lipa :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to niezle ja juz czekam prawie miesiac na mojego r9700 z siriusa z nalepka komputronika hehe i kogo tu winic  :lol: no ale mi sie zjebal po 3 tygodniach do tego czasu wsio bylo cud miod ale zeby tak od razu popsuty sprzedac  :( lipa :(

Bo to takie kupowanie na odleglosc . Jak cos se spier...i to nawet nie ma komu skoczyć do gardła. Ja unikam kupowania przez internet elektroniki a jedynie jakieś radiatorki itd..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz nie kazdego stac na takie "unikanie" sklepow internetowych ktora jakby nie patrzec szybciej reaguja na zmiany ceny i sa znacznie tansze poza tym w sklepie na miejscu tez nie zawsze lepiej jak mi nagrywara teaca padla ( mi w kompie to juz wsio padlo conajmniej raz hehe ma sie farta) to czekalem 3 tyg naprawili dzialala ok z tydz znow sie zjebala i znow 3 tyg bo jakbym oddal w ciagu 3 dni od poprzedniej naprawy to by musieli w pare dni naprawic ale wez tu oddaj w ciagu 3 dni jak ci sie po 4 np. popsuje :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem Pentagrama XC-80 AlCu i będę go dzis montował.

Zacząłem się zastanawiać czy są jakies wartości(Mhz na pamięciach i procesorze) powyżej, których karta może się nie włączyć po ponownym uruchomieniu kopma?

Co sądzicie o o opcji Find Max for ... w Ati try tools?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi