kanurwa Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 :?: Składam sobie kompa i zastanawiam się czy lepiej kupić płytke Abit BD7 Raid lub Epox 4BDA z ww prockiem. Jakie są ich możliwości w świetle podkręcania. Nie mogę znaleźć żadnych testów. Może ktoś mógłby podesłać jakiś link. :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams_ Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Gigabyte lub Asus :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanurwa Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 No to może jeszcze do kompletu zastanawiam się nad Assus P4B266E Intel 845D DDR + Raid 8O lub Gigabyte GA-8IRXP Raid/ATA133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 jak masz czas to poczekaj jeszcze miecha wtedy juz bedzie wsio wiadomo z Antkami XP w 0.13um na Thounderburdach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 jak masz czas to poczekaj jeszcze miecha wtedy juz bedzie wsio wiadomo z Antkami XP w 0.13um na Thounderburdach. moze mi sie wydaje... ale on NIE pytal sie o AMD swoja droga ja polecam Asusa p4s333 lub jak uda Ci sie dostac w polsce p4s533 << ten deklasuje nawet i850 + rimm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...