Grzechu Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 No właśnie - tym razem szukam opinii tych telefonów. THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 MOim zdanie C62 lepszy od C60 bo nowszy i ladniejszy z wygladu przynajmniej na moj gust ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan-10000 Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 mam c60 i stwierdzam ze jest to godny fon , kolorek , aparat (jak sobie kupisz) 2 mega pamięci , niezła polifonia , wymienne obudowy , full wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 20 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2004 c60 ma naprawde kiepski budzik. mozna ustawiac tylko godzine i do tego zero organizera pod jakis alarm. to bardzo duzy minus tego telefonu. generalnie czlowiek odpowiedzialny w Siemensie za ten stan rzeczy powinien za kare zyc z takim goownem bez prawa do normalnego zegara.. przyciski sa ok ale glowny sterujacy prawo-lewo-gora-dol wymaga damskiego paluszka z dluzszym paznokciem ..bo maly i szczegolnie w dol ciezko nim kliknac. reszta jest w miare ok. obudowa troche lipnie wykonana ale da sie to przezyc. duzo pamieci bo az 4,14 MB po prostym tuningu mozna dostac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_13m Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Używam c62. Wszystkiego co potrzebuje, ten telefon posiada. Jest tylko problem ze znalezieniem dzwonków i tapet(może słabo szkukałem) ale na allegro są kable za 10zł + koszt przysyłki. Telefonik godny polecenia A może ktoś wie jak wychodzą zdjęcia po dołączeniu aparatu??? (o ile można taki dołączyć) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 30 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2004 Używam c62. Wszystkiego co potrzebuje, ten telefon posiada. Jest tylko problem ze znalezieniem dzwonków i tapet(może słabo szkukałem) ale na allegro są kable za 10zł + koszt przysyłki. Telefonik godny polecenia A może ktoś wie jak wychodzą zdjęcia po dołączeniu aparatu??? (o ile można taki dołączyć) zdjecia wychodza jak na te klase aparatow wmiare dobrze plus za lampe blyskowa w aparacie ;) i nie rozumiem czemu miales problem ze znalezieniem tapet nadaje sie kazda w rozmarze 128x128 zajzyj na esato.com to samo dotyczy dzwonkow --> http://www.forumgsm.net/dload.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat_13m Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Słabo szukałem. Spoko stronka. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...