g3rwazy Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 siemka, przemalowalem obudowe (hammerite rockz), wyglada naprawde fajnie, mam tylko jeden problem(ik), jako ze nie mieszkam w sterylnym pomieszczeniu, podczas schniecia farby przykleily sie gdzieniegdzie male paproszki, wloski itp. W sumie jest to bardzo malo widoczne, aczkolwiek jest, czy mozna to jakos w miare skutecznie i bez uszkodzenia lakieru usunac (pasta polerska, jakis bardzo drobny papier scierny wodny, cokolwiek innego ?) czy raczej sie tym nie przejmowac i zostawic jak jest ? Wszelkie SENSOWNE sugestie mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazio Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 Hm... jamyslenad polerowaniem .... tak ostatnio lakiernik mi mowil ... jak mi bude malowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Pasta AutoMax Ci pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g3rwazy Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Tak dla formalnosci to pasta polerska ? Jutro poszukam, mam nadzieje, ze cena nie przyprawi mnie o zawal serca. thx for the tip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azaz pl Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 mozeci zapodac jakies fotki ?? Bo tak sie zastanawiam czy przypadkiem nie zrobic sobie obudowy dla mojego FC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Tak dla formalnosci to pasta polerska ? Jutro poszukam, mam nadzieje, ze cena nie przyprawi mnie o zawal serca. thx for the tipW motoryzacyjnym max 4zl taka tubka jak pasta do zebow (wielkosc) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g3rwazy Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 mozeci zapodac jakies fotki ??Jak skoncze, za kilka dni to pozycze aparacik od znajomego i cos wrzuce. W motoryzacyjnym max 4zl taka tubka jak pasta do zebow (wielkosc)Eee, ja myslalem ze to jakies rzeznickie koszta beda, a tak to spokojnie... jutro zabieram sie do roboty. p.s. ktoregos dnia bede musial nauczyc sie cytowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[chester] Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 mozeci zapodac jakies fotki ??Jak skoncze, za kilka dni to pozycze aparacik od znajomego i cos wrzuce. W motoryzacyjnym max 4zl taka tubka jak pasta do zebow (wielkosc)Eee, ja myslalem ze to jakies rzeznickie koszta beda, a tak to spokojnie... jutro zabieram sie do roboty. p.s. ktoregos dnia bede musial nauczyc sie cytowac :P no jak chcesz, to możesz kupić w Telezakupy Mango - Dura Shine :lol: ale ta o której mówi SpiderMAN napewno wystarczy, a te drobne zabrudzenia znikną na bank, w końcu to nie lakier w wozie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g3rwazy Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 hehe, DuraShine sobie odpuszcze. Niestety polerowanie troche poczeka bo dzisiaj dowiedzialem sie, ze hammerite utwardza sie okolo 14 dni :/ (tzn pisza tak na opakowaniu, ale nie wiezylem i jeszcze poszperalem w necie, niestety prawda :( 2 tygodni to nie wytrzymam, ale poczekam z tydzien zeby przypadkiem nie zedrzec gdzies farby (wiec z fotkami troche trzeba bedzie poczekac, ale jak tylko skoncze to postaram sie wrzucic). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...