sebasw Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 sluchajcie, chce podlaczyc kabelek z obudowy, z wyjsciem audio i mic do mojej plyty glownej. Jednak nie moge znalezc na plycie "wtyka". nie mam instrukcji do plyty :( czy ktos moze podlaczal kabelek z front panela obudowy do tej plyty glownej i pamieta gdzie to bylo ? obserwuje cala plyte i nie widze. usb znalazlem i juz mi dzialaja usb na panelu przednim obudowy, ale wciaz nie moge znalezc mic i audio :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabolos Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wtyczka do podłączenia przedniego panela audio znajduje sie na wysokosci 4 gniazda PCI po lewej stronie. Poznasz po tym, że na pinach są 2 zworki (przynajmniej u mnie tak jest). Przed podłączeniem front panela musisz te zworki zdjąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 dziekuje, dziala ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...