Skocz do zawartości
Testus

Chieftec padł i co dalej

Rekomendowane odpowiedzi

Mój Chieftec 360-202 chodził 14 m-cy prawie non stop.

Pewnego dnia po wylaczeniu już sie nie dał włączyć :(

Znajomy elektronik juz kilka dni szuka przyczyny.

W środku nic nie jest uszkodzono - na oko oczywiscie.

Chieftec przy predkosci powyżej 1500 obrotów był dla mnie głosny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

@lukasrz

nie obraz sie ale ty chyba jakis gluchy jestes ;)) ja slysze mojego szefcia z odleglosci ~60cm przy 1400rpm. przy 1750 to pewnie odrzutowiec ;))

Ej bez kitu mój jest cichy zawaliscie ja słysze bardziej dysk nic chiefa, kumpel ostatnio był u mnei to był w szoku ze zasiłka moze bcy tak cicha , a moze poprostu ja kiepsko słysze niskie częstotliwosci :wink: a lepiej wyzsze z hdd :wink: Nie no t oraczej odpada, słuch sobie ostatnio badałem na lekcjach i mam bdobry :D Jak mi sie uda to nagram mojego chiefa i dam linka do mp3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nagrałem , troche kiepsko bo mam mikrofon do gadania a nie do takich nagrań ale troceh słychac , nagrałem samego chiefa z pracujacym hdd wszystko 2cm od wentylatora zasialcza, nagranie jest dobrej jakosci ale nawet jak nagrywam cisze to pojawjaja sie szumy co jest spowodowane fatalną klasą mikrofonu ,zeby odróznic zakłocenia od hałasu chiefa daje link do ciszy nagranej i chiefa z 2cm.

http://www.tweakpc.cjb.net/forum/cisza.mp3

http://www.tweakpc.cjb.net/forum/chief2cm.mp3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi