Testus Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Mój Chieftec 360-202 chodził 14 m-cy prawie non stop. Pewnego dnia po wylaczeniu już sie nie dał włączyć :( Znajomy elektronik juz kilka dni szuka przyczyny. W środku nic nie jest uszkodzono - na oko oczywiscie. Chieftec przy predkosci powyżej 1500 obrotów był dla mnie głosny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Cytat @lukasrz nie obraz sie ale ty chyba jakis gluchy jestes ;)) ja slysze mojego szefcia z odleglosci ~60cm przy 1400rpm. przy 1750 to pewnie odrzutowiec ;)) Ej bez kitu mój jest cichy zawaliscie ja słysze bardziej dysk nic chiefa, kumpel ostatnio był u mnei to był w szoku ze zasiłka moze bcy tak cicha , a moze poprostu ja kiepsko słysze niskie częstotliwosci :wink: a lepiej wyzsze z hdd :wink: Nie no t oraczej odpada, słuch sobie ostatnio badałem na lekcjach i mam bdobry :D Jak mi sie uda to nagram mojego chiefa i dam linka do mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Nagrałem , troche kiepsko bo mam mikrofon do gadania a nie do takich nagrań ale troceh słychac , nagrałem samego chiefa z pracujacym hdd wszystko 2cm od wentylatora zasialcza, nagranie jest dobrej jakosci ale nawet jak nagrywam cisze to pojawjaja sie szumy co jest spowodowane fatalną klasą mikrofonu ,zeby odróznic zakłocenia od hałasu chiefa daje link do ciszy nagranej i chiefa z 2cm. http://www.tweakpc.cjb.net/forum/cisza.mp3 http://www.tweakpc.cjb.net/forum/chief2cm.mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 nie wiem jak chief moze byc glosny na 1700 mi max tyle osiaga i jest cichy !!! wytlumaczeniem moze byc to ze moze wasze lyty zle zliczaja obroty nie wiem ... Inne wyjasnienie top moze konstrukcja samej budy i miejsce w ktorym stoi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...