SKoczi Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Mam pytanie... ktory zasilacz wybrac Q-Tec 350W z aktywnym PFC i jednym wentylatorem czy Q-Tec 450W bez PFC ale dwoma wentylatorami... z gory dzieki za pomoc. P.S Prosze o nie udzielanie odpowiedzi w stylu ze lepiej dolozyc i kupic cos innego etc. Interesuje mnie tylko odpowiedz na zadane pytanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 Wybierz lepsze zlo czyli 350W z aktywnym PFC jak juz sie uparles ... Lepiej IMO ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Huntkey BS 3000 jak nie masz $$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 To Q-tec'ki są takie złe? Hmmm... nie wiedziałem. W takim razie dobrze ze nie qpiłem Q-teka 400W dual fan za 81zł na allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 11 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2004 mam do sprzedania q-teca 400 Wat dual fan, identyczny na allegro 199 zl. Jak cos to wal an priva, ew. spojrz na dzial SPRZEDAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrka4 Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 Ludzie nie kupujcie tych zasilaczy to okropny szajs :( . Miałem ten zasilacz 4 miesiące i działał w miare dobrze ale miesiąc temu spalił mi 3 płyty główne i wywaliłem go zaim się skapnołem że to jego wina. To sciervo :x można tylko wywalić na śmietnik!!! Niby napięcie trzymał dobrze ale co z tego jak spalił 3 epoxy 8rda3i!!!! Całe szczęscie że płyty były na gwarancji. Miałem model 550w gold dual fan z aktywnym PFC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2004 IMHO do niczego nie trzeba dokładać. Za 125 zł masz ModeCom'a 350 GTF, 130 zł Szefa 1136, a za mniej niż 100 można kupić na allegro dobrego używanego Fortona 300 W :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 23 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2004 Żaden z nich :!: Zamiast kupna tych wynalazków dużo lepiej zrobisz wyposażając się nawet w Chiefa 360W (model 1136H, ok. 140zł.) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...