Skocz do zawartości
SuperGonzo

Prądożerność

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie ile pradu potrzebuje taki zestaw

AXP 2200+@2.25Ghz + Abit KV7 + WD 80GB + WD 6.4 + CDrom + Nagrywarka + 512 RAM + Radeon 8500

Pytanie to wynika z tego ze moj zasilacz 400W musialem oddac chyba na gwarancje bo cos tam podpisywalem jakas karte dostalem i w zamian za to dali mi jakas 300W Linkwooda bo innych nie mieli :( no i mam pytanie czy ten zasilacz to wytrzyma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnij ze wytrzym , a jak wytrzyma te pare dni to pozniej palac sie sam moze pociagnac reszte sprzetu , dopuki nie kupisz ( dostaniesz ) czegos mocniejszego radze ci odkrecic wszystko , a najlepiej jeszcze downcloking i undervolting ehh i czekac na np szefa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapomnij ze wytrzym , a jak wytrzyma te pare dni to pozniej palac sie sam moze pociagnac reszte sprzetu , dopuki nie kupisz ( dostaniesz ) czegos mocniejszego radze ci odkrecic wszystko , a najlepiej jeszcze downcloking  i undervolting ehh i czekac na np szefa

Czytasz w myslach ......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zasilacz powinien miec 270W minimum :)

Czyli zasilacz 300W realnej mocy powinien spokojnie styknac :)

[quote="SuperGonzo"

300W Linkwooda

muahha gdzie ty widzaies zeby ten zasilacz dawal realnie 270 W :lol: :lol:

może jak dwa połączy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi