tomasir Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 ponad 90 % wszystkich ludzi nei ma pojęcia o tym co kupuje (mówię o komputerach) . Ponad 90% czyli ile? No nie przesadzajmy, obrażasz w tej chwili miliony osób... Nikogo nie obrażam... Po prostu takie są fakty. Większośc ludzi nie zna się na komputerach i dają sobie wlepiać gó...o. Wierzą w to co mówią sprzedawcy w ogóle nie podejrzewając że ci celowo ich w balona robią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Co ty pie.....lisz! Chyba jestes studentem ekonomii ze takie mądrosci wygadujesz! Daj mi adres tej prywatnej szkółki to sie chetnie zapisze. Bede taki madry jak Ty! :lol: A ty Boyco wybacz ale powinieneś się odp..lić od ekonomii, bo tak samo jak MeHow nie masz pojęcia o czym mówisz. Gdybyś miał chociaż elementarną wiedzę o ekonomii i rynkach to byś się tylko śmiał a nie takie głupoty pisał. A jak od razu sp[ytasz o adres szkółki to moja to AE w Krakowie (przy Rakowickiej dla nieobeznanych) Chwalisz sie? ... czy żalisz? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Inaczej natomiast jest z Intelem i AMD - Intel ogłosił, że w tym kwartale będzie miał znacznie mniejsze wpływy niż ostatnio... i popatrz co się stało na giełdzie od razu! Wystarczyło, że parę wielkich spółek ogłosiło, że recesja dotknęła i ich i popatrz co się działo na amerykańskiej giełdzie. Popatrz jak spadają wskaźniki giełdowe. To tez mialo wplyw ale glownie chodzi o uszustwa w ksiegowosci. To spowodowalo niepokoj wsrod inwestorow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Moze by tak panowie bardziej na temat topicu ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Moze by tak panowie bardziej na temat topicu ? :? Raczej wyczerpany :) Ja szykuje sie narazie na Trident'a jakiegos w pazdzierniku. Nastepna zmiana w okolicach lipca 2003. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Ja widze ze szykuja nam sie przyszli Balcerowicze czy tacy tam. Przeciez oczywista sprawa jest fakt ze moga byc tylko dwa powody takiego a nie innego zachowania nVidii. 1. Wydajnosc ich chipsetu bedzie oscylowala w granicach juz podanych. 2. Wydajnosc bedzie bliska ale tylko przy zachowaniu bardzo specyficznych warunkow (tak aby wyjsc z twarza) a widzac rosnaca coraz bardziiej konkurencje (szybkosc chipsetow ATI i ilosc producentow klonow) probuje powiedziec "poczekajcie na nVidie, bo pozniej bedziecie zalowac". Ja osobiscie mysle ze nVidia nie bedzie wolniejsza od ATI, jeszcze nie teraz a czy dotrzyma obietnicy? Od tego zalezy jak szybko uszczupli sie jej rynek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Aaaa! Przypomnialo mi sie co do akcji co do kupna niewlasciwych ktos mnie "oskarżył". Tak sie sklada ze to akcje NVidii leca na łeb - o akcjach ATI nie mowi sie nic wiec pewnie nie ma duzych róznic w czasie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Aaaa! Przypomnialo mi sie co do akcji co do kupna niewlasciwych ktos mnie "oskarżył". Tak sie sklada ze to akcje NVidii leca na łeb - o akcjach ATI nie mowi sie nic wiec pewnie nie ma duzych róznic w czasie. Czlowieku... spojrz na wszystkie wspolczynniki gieldowe. Popatrz co sie dzieje... aha... no i zauwaz, ze ostatnio akcje wszystkich firm hi-tech traca na gieldach... A co do tych oszustw w ksiegowosci to macie racje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 7 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2002 zobaczymy jak bedzie z ta wydajnoscia, ale dla mnie liczy sie lepszy obraz a nie 2,5 raza wieksza wydajnosc Święte słowa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...