Skocz do zawartości
Gość

Inżynierowie NVidii uchylili rąbka tajemnicy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

ponad 90 % wszystkich ludzi nei ma pojęcia o tym co kupuje (mówię o komputerach) .

Ponad 90% czyli ile? No nie przesadzajmy, obrażasz w tej chwili miliony osób...

Nikogo nie obrażam... Po prostu takie są fakty. Większośc ludzi nie zna się na komputerach i dają sobie wlepiać gó...o. Wierzą w to co mówią sprzedawcy w ogóle nie podejrzewając że ci celowo ich w balona robią.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co ty pie.....lisz! Chyba jestes studentem ekonomii ze takie mądrosci wygadujesz! Daj mi adres tej prywatnej szkółki to sie chetnie zapisze. Bede taki madry jak Ty!  :lol:

A ty Boyco wybacz ale powinieneś się odp..lić od ekonomii, bo tak samo jak MeHow nie masz pojęcia o czym mówisz. Gdybyś miał chociaż elementarną wiedzę o ekonomii i rynkach to byś się tylko śmiał a nie takie głupoty pisał. A jak od razu sp[ytasz o adres szkółki to moja to AE w Krakowie (przy Rakowickiej dla nieobeznanych)

Chwalisz sie? ... czy żalisz? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inaczej natomiast jest z Intelem i AMD - Intel ogłosił, że w tym kwartale będzie miał znacznie mniejsze wpływy niż ostatnio... i popatrz co się stało na giełdzie od razu! Wystarczyło, że parę wielkich spółek ogłosiło, że recesja dotknęła i ich i popatrz co się działo na amerykańskiej giełdzie. Popatrz jak spadają wskaźniki giełdowe.

To tez mialo wplyw ale glownie chodzi o uszustwa w ksiegowosci. To spowodowalo niepokoj wsrod inwestorow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja widze ze szykuja nam sie przyszli Balcerowicze czy tacy tam.

Przeciez oczywista sprawa jest fakt ze moga byc tylko dwa powody takiego a nie innego zachowania nVidii.

1. Wydajnosc ich chipsetu bedzie oscylowala w granicach juz podanych.

2. Wydajnosc bedzie bliska ale tylko przy zachowaniu bardzo specyficznych warunkow (tak aby wyjsc z twarza) a widzac rosnaca coraz bardziiej konkurencje (szybkosc chipsetow ATI i ilosc producentow klonow) probuje powiedziec "poczekajcie na nVidie, bo pozniej bedziecie zalowac".

Ja osobiscie mysle ze nVidia nie bedzie wolniejsza od ATI, jeszcze nie teraz a czy dotrzyma obietnicy? Od tego zalezy jak szybko uszczupli sie jej rynek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa! Przypomnialo mi sie co do akcji co do kupna niewlasciwych ktos mnie "oskarżył". Tak sie sklada ze to akcje NVidii leca na łeb - o akcjach ATI nie mowi sie nic wiec pewnie nie ma duzych róznic w czasie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa! Przypomnialo mi sie co do akcji co do kupna niewlasciwych ktos mnie "oskarżył". Tak sie sklada ze to akcje NVidii leca na łeb - o akcjach ATI nie mowi sie nic wiec pewnie nie ma duzych róznic w czasie.

Czlowieku... spojrz na wszystkie wspolczynniki gieldowe. Popatrz co sie dzieje... aha... no i zauwaz, ze ostatnio akcje wszystkich firm hi-tech traca na gieldach... A co do tych oszustw w ksiegowosci to macie racje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...