zari Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam. Składam własnie dziewczynie kompa na procku AXP 2000+ (0.13nm) i zastanawiam sie czy coolerek z tematu bedzie wystarczający. Wydaje mi sie, ze tak ale moze ktoś kto ma podobnego konfiga albo lepszego działającego na tym coolerze upewni mnie w tym przekonaniu. Pytam bo coolerek ten wala mi się po domu - totalnie bezużyteczny i moze nie ma sensu wydawac kasy na next one. BTW. O jakim najwyzej taktowanym procku puszczonym na tym coolerze słyszeliście? Bo moze jeszcze sie uda troche dodatkowo popędzić tego procka... A i jeszcze jedno mam tą wersje bez miedzianego rdzenia - czyste aluminium. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 wystarczy bez problemu tylko troszkę on głośny (3000 rpm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...