Skocz do zawartości
Torwald

Szukam szkoly wyzszej w Warszawie z naborem zimowym - PILNE!

Rekomendowane odpowiedzi

Ok, postanowilem zmienic kierunek studiow i szukam teraz szkoly ktora prowadzi nabor w sezonie zimowym.

Wszelkie szkoly gastronomiczno-holtelarsko-farmaceutyczno-medyczne odpadaja ;) Najlepiej techniczna, o profilu informatycznym.

Najlepiej gdyby byla to szkola panstwowa - taka prywatna za 2 tys. za semestr to znalazlem...

Musi byc fiza i matma - powtorze sobie troche do egzaminow w lipcu...

OT. Zapisywaliscie sie na jakies kursu przygotowawcze na studia ? Mozecie cos polecic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka szkołę to ciężko będzie znaleść, ja zrozumiałem ze ma sie zaczynać w lutym/marcu,a wiec od drugiego semestru, a egzaminy sa zawsze wcześniej...

ale i tak sie pomyliłem co do terminów... www.pw.edu.pl:

Przyjęcia na studia wieczorowe i zaoczne

rozpoczynające się w lutym 2004 r. 

W okresie od 15 grudnia 2003 do 23 stycznia 2004 przyjmowane będą zapisy:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Politechnika ma egzaminy w Lipcu (chyba pierwszego), ale jak się zmienia uczelnię, to można bez egzminu kombinować. I właśnie informatyka na moim wydziale (którą mam wątpliwą przyjemność studiować) właśnie zaczyna się od lutego (jedna z grup) - tak zaczynałem w zeszłym roku.

A wątpliwa przyjemność dlatego, że oblałem jeden egzamin i musze powtarzać przedmiot - tu prosze o wyrazy współczucia :] ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Politechnika ma egzaminy w Lipcu (chyba pierwszego), ale jak się zmienia uczelnię, to można bez egzminu kombinować. I właśnie informatyka na moim wydziale (którą mam wątpliwą przyjemność studiować) właśnie zaczyna się od lutego (jedna z grup) - tak zaczynałem w zeszłym roku.

A wątpliwa przyjemność dlatego, że oblałem jeden egzamin i musze powtarzać przedmiot - tu prosze o wyrazy współczucia :] ...

wspolczuje w imieniu calego grona tweaka :| :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi