Torwald Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Ok, postanowilem zmienic kierunek studiow i szukam teraz szkoly ktora prowadzi nabor w sezonie zimowym. Wszelkie szkoly gastronomiczno-holtelarsko-farmaceutyczno-medyczne odpadaja ;) Najlepiej techniczna, o profilu informatycznym. Najlepiej gdyby byla to szkola panstwowa - taka prywatna za 2 tys. za semestr to znalazlem... Musi byc fiza i matma - powtorze sobie troche do egzaminow w lipcu... OT. Zapisywaliscie sie na jakies kursu przygotowawcze na studia ? Mozecie cos polecic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Lekko odbiega, ale www.wsei.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Politechnika, chyba egzamin jest we wrześniu, czy jakoś tak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 makakus - chociaz moglbys posta przeczytac... Mi potrzebna jest taka z naborem w lutym/marcu - a z tego co wiem wrzesien to raczej zaden z nich... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 taka szkołę to ciężko będzie znaleść, ja zrozumiałem ze ma sie zaczynać w lutym/marcu,a wiec od drugiego semestru, a egzaminy sa zawsze wcześniej... ale i tak sie pomyliłem co do terminów... www.pw.edu.pl: Przyjęcia na studia wieczorowe i zaoczne rozpoczynające się w lutym 2004 r. W okresie od 15 grudnia 2003 do 23 stycznia 2004 przyjmowane będą zapisy: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 wojsko heheeheh :-) ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Torwald zostan u nas w miescinie :D poucz sie troche :D a potem we wrzesniu startuj do nowej :D pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 paprotek - po pierwsze nie we wrzesniu tylko w lipcu, bo wtedy sa egzaminy ;) po dugie - wojsko odpada, bo mam na to swoje sposoby :D nie chce tracic kontaktu ze szkola a przydalaby sie tez powtorka z matmy i fizy do egzaminow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Politechnika ma egzaminy w Lipcu (chyba pierwszego), ale jak się zmienia uczelnię, to można bez egzminu kombinować. I właśnie informatyka na moim wydziale (którą mam wątpliwą przyjemność studiować) właśnie zaczyna się od lutego (jedna z grup) - tak zaczynałem w zeszłym roku. A wątpliwa przyjemność dlatego, że oblałem jeden egzamin i musze powtarzać przedmiot - tu prosze o wyrazy współczucia :] ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Politechnika ma egzaminy w Lipcu (chyba pierwszego), ale jak się zmienia uczelnię, to można bez egzminu kombinować. I właśnie informatyka na moim wydziale (którą mam wątpliwą przyjemność studiować) właśnie zaczyna się od lutego (jedna z grup) - tak zaczynałem w zeszłym roku. A wątpliwa przyjemność dlatego, że oblałem jeden egzamin i musze powtarzać przedmiot - tu prosze o wyrazy współczucia :] ... wspolczuje w imieniu calego grona tweaka :| :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Bylem na WSEI ale niestety fizyki nie maja w programie... Czyli szukam nadal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ...akle poza tym to calkiem fajna uczelnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...