ar2r Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Mam konkretne pytanie. W barwkompie, komputroniku zniknely nagle modowalne radeonki 9500. Ktos jest moze lepiej poinformowany i wie co sie stalo ? Z gory thx za info. PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Najprawdopodobniej poszły wszytkie do ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Skonczyly sie. Sam mialem jednego kupic ale juz nie zdazylem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Szkoda , wielka szkoda 8O :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Tez zaluje :? Raczej to nie bylo dla mnie. Ale to chyba najlepsza karta w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forestes Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 macie jeszcze www.esc.pl oferują 2 wersje, droższa jest 8 potokowa, troche podskoczyły jeszcze ostatnio.. ale jak faktycznie chcecie kupić to walcie tam :) ja tam kupiłem swojego r9500 w styczniu, oferowane 8 potoków sprawne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...