adamlop Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 (edytowane) Czy ktos z was gral bez problemu w "opowiesci z narnii" w wersji PL na radku 9700, mam stery Omegi na cat6.1 i wystepuja losowe freezy (czyt. w roznych miejscach gry), najpierw gra staje, potem po ok 10 sekundach czarny ekran i tak juz zostaje, pomaga tylko reset ? Edytowane 15 Lutego 2006 przez adamlop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 no fredus mam nowine :P dziewczyna poszła wpi---du bo była p-----a i teraz akurat zrobie z pamięciami ram bo procesor nie może dalej iść bo pamięci za słabe :/ a potem radzio :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 no fredus mam nowine :P dziewczyna poszła wpi---du bo była p-----a i teraz akurat zrobie z pamięciami ram bo procesor nie może dalej iść bo pamięci za słabe :/ a potem radzio :)hehe o co poszlo jesli mozna spytac? bo z dnia na dzien tak drastycznie zdanie zmieniles^^ najpierw zabujany na amen a teraz po[ciach!]a :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) Ostateczna bariera dla mojego 9700 to 349:636 powyzej i na rdzeniu i na pamieci mialem artefakty. Przecietnie. Najwazniejsze jednak ze w to co obecnie chce grac, gram calkiem przyjemnie i jestem zadowolony:) Edytowane 16 Lutego 2006 przez dywyn Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) no fredus mam nowine icon_razz.gif dziewczyna poszła wpi---du bo była p-----a i teraz akurat zrobie z pamięciami ram bo procesor nie może dalej iść bo pamięci za słabe :/ a potem radzio icon_smile3.gif Hehe no to spoko, jednak radzio wygrał takie już masz przeznaczenie widocznie :wink: UPDATE: szukałem sobie na allegro jakiegoś chłodzenia i znalazłem takie z X800, na aukcji pisze że jest z miedzi i że może pasować na wszytskie karty z otworami wokół chipsetu, więc pomyslałem sobie że to może byc okazja, jeszcze tylko zobacze czy mam wystarczająco dużo miejsca na karcie a pozatym autor aukcji pisze że pasuje na radka 9800 więc na 9700 Pro też powinien pasować :D i znalazłem jeszcze taki wygląda całkiem fajnie ale niestety nie wiem jak z kompatybilnoscią ale jest podane gg więc sie dopytam Pozdro Edytowane 16 Lutego 2006 przez fredus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 no to modowalne radki poszły 25 sztuk.... zalicytowałem jak było 4 czy 5..po 20 min nie było już wcale... goprzej ze nie do końca mam kase..ale bęa jaja :mur: kupiec na 9550 pilnie szukany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 no to teraz szykować sałate trzeba ;D powodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 hyhy też sie zdziwiłem przez dwa dni cisza nikt tego nie brał rano patrze jest jeszcze 13 sztuk patrze po południu null ciekawe czy wszystko będzie ok pytanko czym testować na potoki walnięte <odpukać> ? na kompie mam ET FEAR 3dmark 03 i koniec :P jeszcze coś polećcie na testowanie tego ustrojstwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 3dmark 2k6,2k5 itp. jeśli będą dobre możesz brać lutownice w łape przelutować GPU i masz radka 9700 po hardmodzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) ehehehe a po cholere sie hardować skoro są omegi :mrgreen: nawet jak flasciach!esz biosmożna cosik schrzanić na starą pci do ratunku zabrakło kasy :blink: a jak będzie wydam raczej na jekieś fajne wiatraczki albo zrobie to co na 9550 :blurp: mam ich jeszcze 7 tanie były po 2 zł Edytowane 16 Lutego 2006 przez Luk3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 no ładnie hard overclockerze :) może jakiś nowy rekordzik poleci huh ? ;) ale nie myśl że jak ja nie dostane 9700 to ci nie pojade :) pentak będzie leciał i wtedy zobaczysz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 no ładnie hard overclockerze icon_smile3.gif może jakiś nowy rekordzik poleci huh ? icon_wink2.gif ale nie myśl że jak ja nie dostane 9700 to ci nie pojade icon_smile3.gif pentak będzie leciał i wtedy zobaczysz icon_smile3.gif Drake nie mów chop zanim nie przeskoczysz :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) pojedziesz mnie bo ja nie mam zapędów co najwyżej będe chciał wycisnąć z pamięci co powinny iść przy 3 ns i do tego pewnie będzie konieczny v mod :/ a ja nie mam ani miernika ni lutownicy a rdzeń zostawie tyle ile pójdzie na chłodzeniu z athlona 1200 no i ja nie mówie hop bo jak przyjdzie to najpierw muszą chodzić potoki jak nie chodzą to wracają spowrotem do allegro razem z całą kartą :? ale wiesz jak to jest hehe niby nie hop a już się zastanawiam skąd wziąć radiator co by go pociąć i wsadzić na te niemiłosiernie grzejące się pamięci no i paste polerską co by te radiatorki podlustrować :mrgreen: Edytowane 16 Lutego 2006 przez Luk3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 dokładnie luk3 zawsze myśli się o wszystkim "troche" wczesniej ;) uważaj przy zmianie chłodzenia nie uwal ścieżki bo mój dostał zgona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) Ja też zawsze myśle naprzód ale wtedy zazwyczaj źle natym wychodze więc wole nie muwić hop :D Drake co do tej ścieżki uszkodzonej u ciebie to musiałeś być bardzo nie ostrożny, fakt troche szczypce ślizgają sie po kołkach ale jak sie troche uważa to jest spox :-P mi przy zdejmowaniu chłodzenia poszło całkiem nieźle B) Edytowane 17 Lutego 2006 przez fredus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) ja jak zdejmowałem z radka 9550 chłodzenie tam były takie białe kołki uznałem że to niewykonalne i w końcu je odpiłowałem :] jak bedzie dobre osiem potoków to moge chłodziwo odpiłować i tak można se tyłek podetrzeć 30 dniową gwarancją :/ Edytowane 17 Lutego 2006 przez Luk3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 hehe tylko wokół kołków w radku 9550 jest o wiele lepiej... a wokół kołków w 9700 to jest masakra... same ścieżki wokół nic...h... nawalen eo PCB i tlye... (sorry za wymowe % we krw się odzywamją...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 No fakt jest tych scieżek, ale kiedy zdejmujemy chłodzenie to ręce muszą byc opanowane tak żeby nie latały jak galareta :D i jeszcze troche rozwagi i chłodzenie zdjęte :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 ja zrobie to tak: wytne w kartonie dwie dziurki nałoże na karte i będe zdejmował...nie przeboleje utraty drugiego radka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 No ja też bał bym sie o drugiego radka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudesmen Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 tez miałem kupić któregoś z tych modowlanych, ale dzisiaj rano trafił sie 9700 hercules BOX za 300zł to go kupiłem :D podjarany jestem jak cholera a muszę na niego czekac przynajmniej do końca następnego tygodnia zastanawiam sie tylko jakie ma pamięci bo ma czerwony laminat, a nie niebieski klik rozmawiałem z gosciem i mówi ze od nowości miała wgrany bios z PRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 No to witaj w klubie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 noo Prophet Radeon Rulez ;) ciekawe ile poleci ];-> noo Prophet Radeon Rulez ;) ciekawe ile poleci ];-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Hehe koleś w tej aukcji napisał że niema sie co martwić o przegrzewanie gdyż te karty nie wydziaelają dużo ciepła :mur: coza lol, przecierz te karty to grzejniki, chociarz ten miedziany titan moze i robi swoje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 wg. mnie ten miedziak poradzi sobie nawet przy o/c. Wiadomo Pencior da kopa ale ta karta wygląda naprawde solidnie :) Zazdroszcze :):P Przyznaje się :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Pytanko: Pentagram ALCU na 9700pro, z oc czy bez, obroty na min/max bez roznicy, zeberka sa lekko cieple, tak jakby rdzen sie wogole nie grzal. Czy ktos posiada Pentagrama na radku i mial kiedykolwiek goracy radiatior ? u mnie tylko ta blaszka pazy, radiatory na pamiatkach sa zawsze cieplejsze od pentagrama (a nie sa za bardzo gorace, takie lajtowo cieple) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 No widać Pentaczek robi swoje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 no u mnie na 9600 pro nawet jeśli wentyl nie wieje to pentak radzi sobie bez najmniejszych problemów z o/c ;) nawet po v-modzie i Core na 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dadziuk Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Czy ktos posiada Pentagrama na radku i mial kiedykolwiek goracy radiatior ? nie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dywyn Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Na moim Zalmanie przy max obrotach radiator jest letni... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...