finalcell Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 wydaje mi się że coś kiepsko u mnie chodzi bo mam tylko 5500 marków a jak u was Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 mysle ze w 3dm01 ??;) i zalezy o ile @ tego gf jesli tak to wynik poprawny . pozatym zapraszam do bazy wynikoow futuremarka . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Wiecej juz chyba nie da sie wycisnac. Wynik zupelnie ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 po o/c tyle w bazie nie widziałem gts pro ale ti koło mojego wyniku było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack1981 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 widze ze mamy podobne sprzety a wynik jaki osiagam w 3m marku 2001 to ok 5200 pkt a wiec podobnie jak u Ciebie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...