Rahimede Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Siema!!Mam taki problem ze niewiem na ktora chlodnice sie zdecydowac. Mam dwie opcje pierwsza to chlodnica z poloneza zas druga to chlodnica z kadeta jezeli wiecie ktora jest lepsza i ktora powinienem wybrac to piszcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Bierz tą trzecią :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 nom... Trzecia to od Mate'a - naprawdę fajna ale pewnie taniej wyjdzie od kadeta... na oko od kadeta jest lepsza.... Hmmmm a może jakieś fotki dało by się zarzucić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Trzecią miałem na myśli to od CPC tylko nie wiem czy sprzedają osobno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Chłodnica od CPC!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! Toż ona jest niewiele lepsza niż ich węże konwekcyjne!! Fakt.... jak kogoś zadowala temperatura wody na poziomie 40-50C i cierpi na nadmiar kasy to niech kupuje sobie chłodnice z CPC... Jedyne co mają dobre w ofercie to zasilacz Szeftec'a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 za chwile padna odpowiedzi : "bierz kadeta, kadet rox" albo "ja mam poldka i jestem zadowolony" Obie nagrzewnice maja prawie identyczna budowe, roznia sie tylko powierzchnia... A konkretny test nie zostal jeszcze przerowadzony:!: zalezy tez jakiego masz tego kadeta? W jakim stanie sa te nagrzewnice? ze wzgledu wlasnie na podobna konstrukcje i uzyte materialy, to miedzy kadetem i poldkiem o podobnych wymiarach i stanie nie bedzie duzej roznicy... Bardziej powinienes patrzec na mozliwosc zastosowania w twoim projekcie! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...