freeride Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Jak w temacie na moim sprzeciku po wymianie pamięci,procka,mobo nagle nie chce sie instalować windows98 , przy 23% staje w miejscu ,dioda dysku sie świeci a komp wisi i pomaga tylko reset co to moze być? próbowałem proca odkrecac na 1.6 pamieci na 266mhz , wyciągac pamięci (mam 2 kości) i nic to nie daje winxp instaluje sie bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Moze plytka jest porysowana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Moze plytka jest porysowana?Próbowałem z dwuch płytek instalowac , zgrywac płyty na hdd i z hdd instalowac ale dalej to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hazan Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 znajdz na płycie instalacyjnej plik setupcor.exe i uruchom go :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...