tumi Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam mam taki problem, czy zna ktos taki program ktory zmienia na odwrot myszke. Tzn. jak jade w lewo zeby szla w prawo i odwrotnie tak samo z gora i dolem? Prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 obroc ja "ryjkiem" do siebie ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no wlasnie w tym rpoblem, kolezanka nauczyla sie odwrotnie trzymac myszke a teraz chce ja trzymac normalnie :) poradzcie cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 kolezanka nauczyla sie odwrotnie trzymac myszke jak to mozliwe 8O :lol: 8O :lol: 8O :lol: ?????? to jak ona klikala dotychczas ... cos mi tu jakims walkiem smierdzi ;) nawet renata beger chyba wie jak trzyma sie myche - podaj prawdziwy powod po co ci ten program bo ten jakos mi nie podchodzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 hehe no moze to i jest smieszne ale to wlasnie jest powodem, ona od kiedy ma kompa nauczyla sie trzymac myszke odwrotnie a teraz krew ja zalewa jak jej mowie zeby trzymala normalnie, a jak bedzie miec taki program to przynajniej myszka bedzie normalnie lezala na stole :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 :lol: :D :lol: to mi smierdzi jakims fake'm :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 dla mnie fake i LOL roku ... klikala ta mysz nadgarstkiem ? jak pominela wyprofilowanie myszy ? kabelek nie przeszkadzal ? po co uczyc sie odwrotnej obslugi skoro dziala przod-przod , tyl-tyl, bok-bok nikt inny w jej otoczeniu myszy nie uzywal ? echhh pyatn takich jest wiele ale jedno podstawowe jezeli to wogule prawda to: ile ta laska ma lat, jakie IQ i czy jest blondynka :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumi Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 do blondynki to jej daleko, a i IQ ma duze, to jest poprostu przyzwyczajenie, nikt nie ma takiego progsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no to jak z tym nadgarstkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam! Panowie - co sie dziwicie - kobiety wszystko potrafią :P w semestrze, który się skońćzył na studiach miałem takiego jednego specjaliste prof. dr hab. xxxxx xxxxx, który na zajęciach posługiwał sie wypasionym projektoreem podpiętym do kompa - z tym że jak odpalał winde to pytał się nas dlaczego jak ruszy myszką w lewo to idzie mu w prawo a jak w prawo to kursor przesuwa się w lewo......... NO COMMET (profesorek 60 lat minimum). POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...