Hubert Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Moze to i bylo :lol: ale jaka temeraturke powinienem miec na DURONIE 800 bez podkrecania? teraz mam 45-50 stopni ale wentylatorek niby maly ale chuczy jakby mial 20W :D :D :D nie wiem tylko na jaki wymienic.moze na jakis do 1,2 GHZ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ja na dupcu 800 i na jaimś coolercu małym miałem od 27 do ok 38 stopni bez oc a jak zmieniłem na titana d5tb to od 27 do 34 - 35 stopniófff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FEAR Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Popieram Tasiora, mniej więcej takie same miałem temperatury jak on, durnia miałem na gigabajcie, chłodzonego Volcano II, w zamkniętej obudowie dochodził do 41 stopni ale to podczas katowania RTCW, jeśli możesz to zainstaluj sobie vcoola, jak się go dobrze ustawi to nie krzaczy muzyki (przynajmniej u mnie tak było z livem) a chłodzi naprawdę, to widać np. po wielkim obciążeniu jak spada temperatura Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...