tanaka Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 do jakiego folderu trzeba zainstalowac pointrelase do base 3 czy do czegos innego z gory dzieki za odpowiec , w q3 mam gora 50 serwerow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 teraz mam zainstalowanego golego q3a pomocy :) chce zabijac :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 nie do base3 pokarz tylko w czasie instalacji gdzie masz quake to on sam wszystko zrobi.. przynajmniej u mnie tak było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 tez tak robilem i lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...