fllanker Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 otoz od paru dni tworzy mi sie jakis dziwny skrypt sysh.hta i nie wiem do czego on jest i z kad sie wziol w kazdym badz razie norton AV wykrywa go jako zlosliwy skrypt probowalem go juz usuwac ale znow sie pojawia zazwyczaj gdy korzystam z neta wpierdziala sie do C:WINDOWSsysh.hta i nie wiem kiedy wyskakuje alert AVP daje zby zatrzymal skrypt ale to tylko na chwile go chamuje nie da sie go poddac kwarantannie moze go autoryzowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Przeslij kawalek kodu tego pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 no narazie poradzilem sobie znim znalazlem go w rejestrze i wszytko wywalilem i narazie jest spokoj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...