unckle Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 to co 275@300 core i 270@300 pamiątki to bedzie chyba bezpiecznie i wydaje mi sie optymalnie czy sie mylę? (dot standardowego chłodzenia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Dlatego iż 9500pro ma 128 bitową magistrale pamięci co przy wyższym taktowaniu pamięci mierne razultaty. Ostatnio zauwazylem ze te 128bit, dusi szanowne 8 potokow, 8 potokow winno miec 256bit na pokladzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 witam odkopuje ten temacik i dalej moje boje z 9500PRO teraz moje pytanko brzmi, może ktoś wie ile db generuje ten wiatraczek na fic 9500pro? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 nikt nie wie? oprócz tego ze duzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudumaster Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 aleś gadatliwy jest :P hehe db nie ważne jak hałasuje cza zmienić Polecam zalmana 80C sam mam owego i całkiem spoko sobie poczyna rdzeń aż do 399mhz i bez krzaczków 8) nom ale skoro mówisz też o OC pamięci to bierz arktika silentera i jakies radiatorki na pamięci ... koszt około 100zł razem czy sie bedzie opłacać nie wiem..... na ile twoja karte stać okaże sie po zamontowaniu alternatywnego chłodzenia .. moze sie okazać kibel ze ostatnie poty juz poleciały.. ale miej dobrą nadzieje .... aha jak kręcisz poprubuj sobie wartości synchroniczne gpu do pamięci i drv. oczywiście :twisted: omega :twisted: u mnie mój r300 bardzo przyjemnie śmiga na 275/550 i w porównaniu np do wartości 275/580 wydaje sie być lepszy .. nom nic życze udanych zakupów i owocnego OC ...... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 thx hie hie i kto tu jest gadatliwy... ja sie pytałem ile db... wystarczyło napisać jak ktoś wie np. 28... hie hie pzdr i respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...