Skocz do zawartości
TwiN

Statystyki 11.02.04

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Statystyk wczoraj nie było, ponieważ forum było nie dostępne z powodu

przenosin... Wiec nie z mojej winy. :P

Czołówka

Dołączona grafika

Najaktywniejsi:

Dołączona grafika

Pozostała część:

1,2,3,4,5.

Update:

Przyrost w pierwszej piętnastce:

Dołączona grafika

Wykres kołowy, najaktywniesi + reszta teamu.

Dołączona grafika

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ha spider nie ma cie w najaktywniejszych :D

a własnie że jestem na 14 pozycji :P tylko na wykresie kołowym mnie nie ma bo załapało sie pierwszych 13 zresztą mam 4 wu straty do ciebie :evil: po 13 lutego sytuacja powinna sie poprawić :twisted: :twisted:

ps zmieniłem dzisiaj procka na bartka 2600+@ 2250MHZ powinienem z deczka przyspieszyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ha spider nie ma cie w najaktywniejszych :D

a własnie że jestem na 14 pozycji :P tylko na wykresie kołowym mnie nie ma bo załapało sie pierwszych 13 zresztą mam 4 wu straty do ciebie :evil: po 13 lutego sytuacja powinna sie poprawić :twisted: :twisted:

ps zmieniłem dzisiaj procka na bartka 2600+@ 2250MHZ powinienem z deczka przyspieszyć

wiem wiem pozatym ja też nie liczyłem non stop, ale po prostu się ucieszyłem :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawie te staty wyglądają, ponieważ zmieniłem nazwe trafiłem do najaktywniejszych jako NEW :D cool można tak co tydzień sobie dobre miejsce zapewnić :lol:

w moich statach cos takiego nie przejdzie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak mało brakowało a znalazłbym sie na wykresie  :x  

jakieś 13 WU  :evil:  

ale i tak jest dobrze bo ja licze na 1 kompie a nie w teamie :D

Ja tez licze na jednym i jestem na liscie najaktywniejszych. Ale teraz spadnie bo przez ostatnie 3 dni mialem problemy z kompem :(

pozdro

-el' Presidente-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja jestem

jestes jestes... ale pytanko moje

czemu na stronce nie piszesz w newsach jak my nabijamy przewage do was? A tylko jak tracimy? :P

bo jest napisane co inneggo; przeczytaj a napewno zrozumiesz;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mam .. staram sie pokazac ptaśkowi ze sie przejmuje za bardzo :> i nie umie przegrywac :>

spoko spoko; mam teraz male zgrzyty w sesji i nie chce mi sie nawet odejmowac... ale po sesji napewno bede regularnie odnotowywal roznice; a przegrywac umiem, nie panikuj;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie mam .. staram sie pokazac ptaśkowi ze sie przejmuje za bardzo :> i nie umie przegrywac :>

spoko spoko; mam teraz male zgrzyty w sesji i nie chce mi sie nawet odejmowac... ale po sesji napewno bede regularnie odnotowywal roznice; a przegrywac umiem, nie panikuj;
birdman .. :> dalej nie podajesz na biezacą róznicy w newsach .. nie no :twisted::twisted::twisted: :) miekniesz? :>

czeka cie los Yoshiego .. zlamisz i zaczniesz liczyc UD bo ci przestanie w seti wychodzic :>

p.s: tak wiem jestem złośliwy :P :P :P 8) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

birdman .. :> dalej nie podajesz na biezacą róznicy w newsach .. nie no :twisted::twisted::twisted: :) miekniesz? :>

czeka cie los Yoshiego .. zlamisz i zaczniesz liczyc UD bo ci przestanie w seti wychodzic :>

Trzeba jakoś motywować członków naszego teamu

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam.. poprostu widzisz ze nieuchronnie sie zblizam i probojesz zniszczyc mnie psychicznie; ale nie ma tak latwo :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...