TwiN Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Witam. Statystyk wczoraj nie było, ponieważ forum było nie dostępne z powodu przenosin... Wiec nie z mojej winy. :P Czołówka Najaktywniejsi: Pozostała część: 1,2,3,4,5. Update: Przyrost w pierwszej piętnastce: Wykres kołowy, najaktywniesi + reszta teamu. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 ha spider nie ma cie w najaktywniejszych :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 a tak mało brakowało a znalazłbym sie na wykresie :x jakieś 13 WU :evil: ale i tak jest dobrze bo ja licze na 1 kompie a nie w teamie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 ha spider nie ma cie w najaktywniejszych :D a własnie że jestem na 14 pozycji :P tylko na wykresie kołowym mnie nie ma bo załapało sie pierwszych 13 zresztą mam 4 wu straty do ciebie :evil: po 13 lutego sytuacja powinna sie poprawić :twisted: :twisted: ps zmieniłem dzisiaj procka na bartka 2600+@ 2250MHZ powinienem z deczka przyspieszyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 ha spider nie ma cie w najaktywniejszych :Dale ja jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ha spider nie ma cie w najaktywniejszych :D a własnie że jestem na 14 pozycji :P tylko na wykresie kołowym mnie nie ma bo załapało sie pierwszych 13 zresztą mam 4 wu straty do ciebie :evil: po 13 lutego sytuacja powinna sie poprawić :twisted: :twisted: ps zmieniłem dzisiaj procka na bartka 2600+@ 2250MHZ powinienem z deczka przyspieszyć wiem wiem pozatym ja też nie liczyłem non stop, ale po prostu się ucieszyłem :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 i czemu w pierwszej pietnastce niektórzy przeliczyli po 15 WU?? na tydzień?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ciekawie te staty wyglądają, ponieważ zmieniłem nazwe trafiłem do najaktywniejszych jako NEW :D cool można tak co tydzień sobie dobre miejsce zapewnić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Ciekawie te staty wyglądają, ponieważ zmieniłem nazwe trafiłem do najaktywniejszych jako NEW :D cool można tak co tydzień sobie dobre miejsce zapewnić :lol:w moich statach cos takiego nie przejdzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 I tak powinno byc :!: sam się szczerze zdziwiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 14 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2004 a tak mało brakowało a znalazłbym sie na wykresie :x jakieś 13 WU :evil: ale i tak jest dobrze bo ja licze na 1 kompie a nie w teamie :D Ja tez licze na jednym i jestem na liscie najaktywniejszych. Ale teraz spadnie bo przez ostatnie 3 dni mialem problemy z kompem :( pozdro -el' Presidente- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ale ja jestem jestes jestes... ale pytanko moje czemu na stronce nie piszesz w newsach jak my nabijamy przewage do was? A tylko jak tracimy? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ale ja jestem jestes jestes... ale pytanko moje czemu na stronce nie piszesz w newsach jak my nabijamy przewage do was? A tylko jak tracimy? :P bo jest napisane co inneggo; przeczytaj a napewno zrozumiesz; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 masz na mysli to ze cos tam miales z kompem? ehehe ... jakos wczesniej podawales co dzien roznice a ostanio nie podawales .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ale macie ludzie problemy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ja nie mam .. staram sie pokazac ptaśkowi ze sie przejmuje za bardzo :> i nie umie przegrywac :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 i bardzo dobrze bo jak spadł to nic nie napisał :D a ja idę do góry i już z momencik 600 WU stuknie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 ja nie mam .. staram sie pokazac ptaśkowi ze sie przejmuje za bardzo :> i nie umie przegrywac :>spoko spoko; mam teraz male zgrzyty w sesji i nie chce mi sie nawet odejmowac... ale po sesji napewno bede regularnie odnotowywal roznice; a przegrywac umiem, nie panikuj; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 Tesz mam w tym tygodniu problemy techniczne sesje egzaminacyjną i nadodatek grupa słabo liczy heh to chyba będzie Mój najgorszy tydzień :(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 to może cie przegonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ja nie mam .. staram sie pokazac ptaśkowi ze sie przejmuje za bardzo :> i nie umie przegrywac :>spoko spoko; mam teraz male zgrzyty w sesji i nie chce mi sie nawet odejmowac... ale po sesji napewno bede regularnie odnotowywal roznice; a przegrywac umiem, nie panikuj;birdman .. :> dalej nie podajesz na biezacą róznicy w newsach .. nie no :twisted::twisted::twisted: :) miekniesz? :> czeka cie los Yoshiego .. zlamisz i zaczniesz liczyc UD bo ci przestanie w seti wychodzic :> p.s: tak wiem jestem złośliwy :P :P :P 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ja nie mam .. staram sie pokazac ptaśkowi ze sie przejmuje za bardzo :> i nie umie przegrywac :>spoko spoko; mam teraz male zgrzyty w sesji i nie chce mi sie nawet odejmowac... ale po sesji napewno bede regularnie odnotowywal roznice; a przegrywac umiem, nie panikuj;birdman .. :> dalej nie podajesz na biezacą róznicy w newsach .. nie no :twisted::twisted::twisted: :) miekniesz? :> czeka cie los Yoshiego .. zlamisz i zaczniesz liczyc UD bo ci przestanie w seti wychodzic :> p.s: tak wiem jestem złośliwy :P :P :P 8) 8) Trzeba jakoś motywować członków naszego teamu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 ja nie mam .. staram sie pokazac ptaśkowi ze sie przejmuje za bardzo :> i nie umie przegrywac :>spoko spoko; mam teraz male zgrzyty w sesji i nie chce mi sie nawet odejmowac... ale po sesji napewno bede regularnie odnotowywal roznice; a przegrywac umiem, nie panikuj;birdman .. :> dalej nie podajesz na biezacą róznicy w newsach .. nie no :twisted::twisted::twisted: :) miekniesz? :> czeka cie los Yoshiego .. zlamisz i zaczniesz liczyc UD bo ci przestanie w seti wychodzic :> p.s: tak wiem jestem złośliwy :P :P :P 8) 8) e tam.. poprostu widzisz ze nieuchronnie sie zblizam i probojesz zniszczyc mnie psychicznie; ale nie ma tak latwo :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...