LOW_RIDER Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Chodzi o to że nagle sam sie restartuje nie wiedząc czemu czasem w najbardziej nieodpowiednich momentach podczas gier,pisania w wordzie w necie :evil: W czym problem,może jakiś patch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasior Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 u mnie tesh tac było i okazało sie ze za ostro kręciłem ramy musiałem dać na deflauty całą pamięć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOW_RIDER Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Tasior nie strasz mnie ustawienie dobrych parametrów pamięci na ECS graniczyło niemal z cudem a cas latency ustawione na 2,nie musi byc jakiejś inne rozwiązanie,ale dzięki za koncepcję :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 musisz we właściwościach systemu wyłączyć opcję "automatycznie uruchom ponownie" czy coś w tym stylu. Nie pamietam już dokładnie bo dawno nie uzywam shita XP aha i jeszcze jedno wejdź do właściwości ekranuwygaszacz ekranuustawieniazasilaniezaawansowane i w najniższej liście zaznacz "nic nie rób" (w standarcie powinno byc "zamknij" lub "uruchom ponownie") Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...