Nyny Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 WItam, dzis rano odpalam kompa. Windows sie nie uruchamia wiec resecik. Po reseciku moim oczom ukazaja sie dziwne kolorowe znaczki. Wlaze do dosa wpisuje dir a tam napis Uszkodzana tablica alokacji.... Noto jaja. Zapuszczam scandiska lecz po kilku godzinach bezowocnego zapisu czego na dyskietke wylanczam program i robie formata c:. Instaluje windowsa. Wszystko cacy wchodzi do windy a tam patrze a nie moge wejsc na moj drugi dysk na ktorym mialem zapisane wszystkie dane. Pokazuje sie napis dysk nie jest sformatowany czy chcesz to zrobic teraz.... W<span style="color:red;">[ciach!]</span>iony przekopiowalem dane w NC sformatowalem drugiego twardziela i cacy. Powiedzcie mi jak uniknac takich rzeczy? od czego mozna zepsuc sie ta tablica alokacji? Juz na przyszlosc nie chce spedzac calego dnia przed obsranym kompem zeby go naprawiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 Mozliwe, ze od jakiego bledu wykonawczego w systemie. Kto wie moze sie troche zagalopowal i zmienil system plikow??? Lae to bardzo malo mozliwe. Mam watpliwosci co do tego drugiego problemu. Czy instalowales tego samego Win`a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 tak tego samego wina juz podczas instalacji pokazl niznany tryb plikow na drugim dysku ale to jakos mnie nie zdziwilo bo chyba zawsze tak pozazywal. Jeszcze wczensiej zainstalowalem sobie win98 zeby szybko skopiowac dane i ich nie stracic moze dlatego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 a mi sie wydaje ze przyczyna moze byc to - Barton 2.5+@3.2+ (200x11) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 hmm. ale w czym to niby przeszkadza procek stabilny plyta obsluguje fsb 200 pamieci tez .... wiec ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...