SuChyY Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Mysle nad kupnem Volcano 7 do chlodzenia mojego Athlona TB 1333. Mam Abita KT7A. W opisie widze, że Zastosowanie: AMD Socket 462/ Athlon XP 2100+ INTEL Socket 370 Czy AMD Socket 462 = Socket A ? Czy ten radiator zadziala z moim Athlonem ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 ta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Jeżeli kupujesz po cenie sklepowej, to może rozważ coś innego o lepszej wydajności. Volcano 7 opłaca się jedynie z powodu ciszy, ale wydajnościowo nie jest najlepszym z możliwych rozwiązań... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Jeżeli kupujesz po cenie sklepowej, to może rozważ coś innego o lepszej wydajności. Volcano 7 opłaca się jedynie z powodu ciszy, ale wydajnościowo nie jest najlepszym z możliwych rozwiązań... Volcano7 jest cichy, ale nie wydajny ??? Makonar, miales juz na rocq ten qlerek ??? Bo chyba cos ci sie pokrecilo ! Jest wydajny i to dosc, ale na pewno nie jest cichy !!! Ale cos za cos :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Hmmm, no to co radzilibyscie wybrac ? Oczywiscie do 90 zl ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 lepiej dołuż troszke kasy i weź V7+ a czemu?Jak jeszcze nie wiesz to poszukaj w wyszukiwarce a ona rozwieje wszelkie twoje wątpliwości :roll: :roll: :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 A może takiego TITANA 8) TTC-CU5TB(cena 77-80). Właśnie dzisiaj takiego zakładam i zobaczymy jakie będzie piekiełko :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 HAWK - no to czekam na opinie bo ja jak zaloze to pewnie gdzies za 2 tygodnie. Dajcie jeszcze jakies propozycje. No i nie interesuje mnie halas - moj terazniejszy radiator Titan Majesty Twins daje 46 decybeli ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Czy ja powiedziałem, że nie jest wydajny? Przezytaj wyraźnie, nie jest najlepszym z możliwych rozwiązań za tę cenę. Za 90 zł można kupić lepsze chłodzenie, choć głośniejsze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 HAWK - no to czekam na opinie bo ja jak zaloze to pewnie gdzies za 2 tygodnie. Dajcie jeszcze jakies propozycje. No i nie interesuje mnie halas - moj terazniejszy radiator Titan Majesty Twins daje 46 decybeli ;) OK jutro będzie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 mam ten sam procek co ty i od kumpla porzyczylem volcano 7 i temp byla o 1 stopien wyzsza od titana dt5b(3) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Mysle nad kupnem Volcano 7 do chlodzenia mojego Athlona TB 1333. Mam Abita KT7A. W opisie widze, że Zastosowanie: AMD Socket 462/ Athlon XP 2100+ INTEL Socket 370 Czy AMD Socket 462 = Socket A ? Czy ten radiator zadziala z moim Athlonem ? Sprawdz jakie ma wymiary ten wentyl bo w Abit-cie jest malo miejsca wokol procesora :( wystajace kondensatory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 mam ten sam procek co ty i od kumpla porzyczylem volcano 7 i temp byla o 1 stopien wyzsza od titana dt5b(3)a moze zapomniales podlaczyc zasilania :) ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Bylem pochodzic troche po sklepach dzisiaj. Widzialem Tytan i nie pamietam oznaczenia ale byl za 35 w jednym sklepie i 27 w drugim, mowili ze to wydajne i ble ble ble, mial oznaczenia bardzo podobne do tego co wy podajecie ale nie jestem pewien czy to to samo. Czy jest mozliwe ze tak tanio mozna kupie tak dobry cooler ? Mial aluminiowa podstawe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Bylem pochodzic troche po sklepach dzisiaj. Widzialem Tytan i nie pamietam oznaczenia ale byl za 35 w jednym sklepie i 27 w drugim, mowili ze to wydajne i ble ble ble, mial oznaczenia bardzo podobne do tego co wy podajecie ale nie jestem pewien czy to to samo. Czy jest mozliwe ze tak tanio mozna kupie tak dobry cooler ? Mial aluminiowa podstawe... tak, mozliwe :P ttc-d5tb(3) rulezz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Bylem pochodzic troche po sklepach dzisiaj. Widzialem Tytan i nie pamietam oznaczenia ale byl za 35 w jednym sklepie i 27 w drugim, mowili ze to wydajne i ble ble ble, mial oznaczenia bardzo podobne do tego co wy podajecie ale nie jestem pewien czy to to samo. Czy jest mozliwe ze tak tanio mozna kupie tak dobry cooler ? Mial aluminiowa podstawe... tak, mozliwe :P ttc-d5tb(3) rulezz :P nie, nie jest to mozliwe ... ty mowisz o aluminiowym TTC-D5TB i on jest za 35 zł ... i jest najlepszy wsród aluminiowych coolerów ... a HAWK kupuje za 77-80 zł TTC CU5TB CU - Miedz ... czyli bedzie jeszcze wydajniejszy od D5TB WOW .... gdyby nie to ze od jakiegos czasu jade na D5TB .... to jak bym mial zmieniac to bym wlasnie na CU5TB zmienil ;))) CALY MIEDZIANY ZA TAK GOWNIANE PIENIADZE .... HAWK nie zapomnij o nas .... pochwal sie jak tylko go zalozysz ... PS. skad go masz ... z MINTa ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 oooo wlasnie to by mnie urzadzilo - 80 zl akurat mam prawie i skoro ma byc tak bardzo wydajny to spox - poczekam na Hawka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jeżeli kupujesz po cenie sklepowej, to może rozważ coś innego o lepszej wydajności. Volcano 7 opłaca się jedynie z powodu ciszy, ale wydajnościowo nie jest najlepszym z możliwych rozwiązań... Hmm, a to ci dopiero :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...