Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Mysle nad kupnem Volcano 7 do chlodzenia mojego Athlona TB 1333. Mam Abita KT7A. W opisie widze, że

Zastosowanie:

AMD Socket 462/ Athlon XP 2100+

INTEL Socket 370

Czy AMD Socket 462 = Socket A ? Czy ten radiator zadziala z moim Athlonem ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli kupujesz po cenie sklepowej, to może rozważ coś innego o lepszej wydajności.  

Volcano 7 opłaca się jedynie z powodu ciszy, ale wydajnościowo nie jest najlepszym z możliwych rozwiązań...

Volcano7 jest cichy, ale nie wydajny ???

Makonar, miales juz na rocq ten qlerek ???

Bo chyba cos ci sie pokrecilo !

Jest wydajny i to dosc, ale na pewno nie jest cichy !!!

Ale cos za cos :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HAWK - no to czekam na opinie bo ja jak zaloze to pewnie gdzies za 2 tygodnie.

Dajcie jeszcze jakies propozycje. No i nie interesuje mnie halas - moj terazniejszy radiator Titan Majesty Twins daje 46 decybeli ;)

OK jutro będzie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle nad kupnem Volcano 7 do chlodzenia mojego Athlona TB 1333. Mam Abita KT7A. W opisie widze, że 

Zastosowanie: 

AMD Socket 462/ Athlon XP 2100+ 

INTEL Socket 370

Czy AMD Socket 462 = Socket A ? Czy ten radiator zadziala z moim Athlonem ?

Sprawdz jakie ma wymiary ten wentyl bo w Abit-cie jest malo miejsca wokol procesora :( wystajace kondensatory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem pochodzic troche po sklepach dzisiaj. Widzialem Tytan i nie pamietam oznaczenia ale byl za 35 w jednym sklepie i 27 w drugim, mowili ze to wydajne i ble ble ble, mial oznaczenia bardzo podobne do tego co wy podajecie ale nie jestem pewien czy to to samo. Czy jest mozliwe ze tak tanio mozna kupie tak dobry cooler ? Mial aluminiowa podstawe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylem pochodzic troche po sklepach dzisiaj. Widzialem Tytan i nie pamietam oznaczenia ale byl za 35 w jednym sklepie i 27 w drugim, mowili ze to wydajne i ble ble ble, mial oznaczenia bardzo podobne do tego co wy podajecie ale nie jestem pewien czy to to samo. Czy jest mozliwe ze tak tanio mozna kupie tak dobry cooler ? Mial aluminiowa podstawe...

tak, mozliwe :P

ttc-d5tb(3) rulezz :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, mozliwe :P

ttc-d5tb(3) rulezz :P

nie, nie jest to mozliwe ... ty mowisz o aluminiowym TTC-D5TB i on jest za 35 zł ... i jest najlepszy wsród aluminiowych coolerów ... a HAWK kupuje za 77-80 zł TTC CU5TB CU - Miedz ... czyli bedzie jeszcze wydajniejszy od D5TB WOW .... gdyby nie to ze od jakiegos czasu jade na D5TB .... to jak bym mial zmieniac to bym wlasnie na CU5TB zmienil ;))) CALY MIEDZIANY ZA TAK GOWNIANE PIENIADZE ....

HAWK nie zapomnij o nas .... pochwal sie jak tylko go zalozysz ... PS. skad go masz ... z MINTa ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli kupujesz po cenie sklepowej, to może rozważ coś innego o lepszej wydajności. 

Volcano 7 opłaca się jedynie z powodu ciszy, ale wydajnościowo nie jest najlepszym z możliwych rozwiązań...

Hmm, a to ci dopiero :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...