GuC!o^ Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 dzień dobry... dzisiaj dostałem w swoje szpony VGA Silencera więc pierwsze co to przystąpiłem do kręcenia... wykręciłem stopniowo do tego co mam w podpisie i dałem jej spokój ( żadnych artefaktów nie było... nie kręciłem dalej ponieważ niechciałem jej odrazu tak gwałcić ;) ) póściłem 3dmarka 01 i 03 i wszystko w najlepszym porządku... Później zostawiłem se go na godzinke a po powrocie zainstalowałem tonego 4 i zauważyłem lekkie szarpanie... FPSów było od cholery ale gra minimalnie szarpała... pomyślałem że to może lewa gierka... wyszedłem z niej odpaliłem CS'a i to samo.. zapuszczam 3dmarki to samo 8O ludzie pomóżcie ! bo nie wiem czy to ta gierka tak mi zawaliło kompa czy karta sie przegrzewa... ? PS. VGA Silencer chodzi cały czas na HIGH ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 szarpanie moze byc spowodawane przez przegrzewanie sie gpu zejdz do domyslnych wartosci i sprawdz (dlatego nie raz jest efekt odwrotny ze po podkreceniu karty spada wydajnosc np. w 3dshicie2k1 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...